15.12.2020

Kestävän kehityksen koulutus

Kestävän kehityksen perusteita kulttuurialan toimijoille

  • Aika:
  • Kesto: 6 opintotuntia (á 45 minuuttia)
  • Paikka: Verkossa
  • Maksu: Koulutus on maksuton
  • Osallistujamäärä: enintään 15
  • Ilmoittautuminen: 22.1.2021 mennessä

Inspiroidu ekologisesti kestävistä toimintatavoista ja ota helpot vinkit haltuun! 

Tässä verkkokoulutuksessa opit, kuinka voit konkreettisesti vaikuttaa oman toimintaympäristösi tuottamaan hiilijalanjälkeen ja miten asetat yhteisöllesi sopivan kokoisia, vastuullisia ja kestäviä tavoitteita.

Pääset kouluttajien ohjauksessa pohtimaan kestävyysnäkökulmasta jotain ajankohtaista, omaan toimintaasi liittyvää kehittämiskohdetta. Tällainen voi olla esim. kestävä tapahtumasuunnittelu tai ekologisesti kestävämpi harrastus-, järjestö- tai työkulttuuri. 

Koulutus sopii sekä pienille että isommille kulttuurialan toimijoille, jotka toimivat joko täysin vapaaehtoisvoimin tai palkatun työvoiman avuin.  Koulutuksen avulla ekologisesti kestävän kulttuurituotannon ja toiminnan käsitteistö, toiminta ja tietolähteet tulevat tutuiksi. Rakennetaan yhdessä parempaa tulevaisuutta!

Kurssin kouluttajina toimivat Helmi Saksala ja Elina Levula.

Helmi Saksala on yritysvalmentaja, viestintäalan yrittäjä ja entinen tulevaisuustalo Sitran 50-vuotisjuhlavuoden asiantuntija. Saksalalla on vahva tausta kulttuurituotannon ja tapahtuma-alan kentältä.

Elina Levula on vastuullisuusasiantuntija, yrittäjä ja mahdollisesti Suomen ainoa akkreditoitu Sustainable Event Management Professional.

Kurssin aikataulu ja orientoiva tehtävä

  • tiistai 26.1. klo 15.00–17.15
  • keskiviikko 27.1. klo 15.00–17.15

Ilmoittautumisen jälkeen orientoidu aiheeseen: Käy tutustumassa YK:n seitsemääntoista kestävän kehityksen tavoitteeseen ja mieti, mitkä niistä ovat olennaisia sinun toimintaympäristösi kannalta.

Kurssi järjestetään verkossa Zoom-oppimisympäristössä. Linkki osallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 7 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen perutaan tämän jälkeen tai peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, peritään ilmoittautuneelta 20 euron maksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen. Peruutukset: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Kansalaisforumin verkkosivulta