19.04.2022

Haemme Kiasma-teatteriin ammattitaitoista ja innostunutta valomestaria

Tehtäviisi kuuluu juuri remontoidun Kiasma-teatterin ohjelman ja muiden tapahtumien valaistuksen toteutus. Ylläpidät ja kehität teatterin valo- ja mediateknistä järjestelmää ja vastaat yhdessä muiden mestareiden kanssa esitystaltiointien teosta sekä arkistoinnista. Osallistut teknisen kokonaisuuden toteutukseen ääni-, näyttämö- ja videopuolella sekä sovittaessa Kansallisgallerian muiden tapahtumien ja näyttelyiden toteutukseen. Työskentelet osana Kiasma-teatterin kuuden hengen tuotanto- ja tekniikkatiimiä.

Sinulla on

  • tehtävään soveltuva koulutus
  • työkokemusta muutaman vuoden ajalta
  • asiakaslähtöinen, vastuuntuntoinen, luova ja ratkaisukeskeinen työskentelyote
  • kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin
  • valmiuksia tehdä suunnittelutyötä.

Hallitset kokonaisuuksia ja pystyt hoitamaan useita samanaikaisia projekteja. Eduksi katsomme kokemuksen valosuunnittelusta. Suomen kielen taidon lisäksi sinulla on hyvä englannin kielen taito.

Kansallisgallerian arvot; yhdessä, avoimesti ja asiantuntevasti kuvaavat myös sinun työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen sekä ammatillisesti haastavan työn, jossa pääset työskentelemään museoympäristössä ja Suomen suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa taiteen parissa. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jonna Strandberg, p. 0400-179 057 seuraavina aikoina: 27.4. klo 11-12, 28.4. klo 13-14 ja 4.5. klo 11-12.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 9.5.2022 Oikotien verkkosivuilta hakulinkin kautta.

Ilmoitus Oikotiessä

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat