04.10.2021

Kouvolan Teatteri hakee lavasterakentajaa

Vuonna 1960 perustettu Kouvolan Teatteri on keskisuuri ammattiteatteri, joka tarjoaa elämyksiä, energiaa, irtiottoa arjesta, ajankohtaisia näkökulmia, ajattelunaiheita sekä taiteellista osaamista. Erityinen vahvuus on musiikkiteatteriosaaminen. Moniammatillisessa työyhteisössä työskentelee noin 40 vakituista työntekijää ja lisäksi tilapäistä henkilöstöä.

Haemme Kouvolan Teatterille puu- ja metallityöt osaavaa

LAVASTERAKENTAJAA

Päätehtävänä on vastata lavasteiden valmistamisesta eri materiaaleja käyttäen.

Arvostamme monipuolista osaamista sekä metalli- että puumateriaalien työstämisestä, materiaalituntemusta, hitsausosaamista, pintakäsittelytaitoja sekä kykyä hahmottaa ja tehdä teatterin tarpeisiin soveltuvia teknisiä ratkaisuja lavastajien suunnitelmien pohjalta.

Lavastamon pienessä työtiimissä vastaat rakennettavien kokonaisuuksien toteutumisesta sovituissa aikatauluissa, toimit yhteyshenkilönä lavastajiin ja näyttämöhenkilökuntaan sekä osallistut materiaalihankintoihin. Teatterialan tuntemus, tehtävään soveltuva koulutus, innovatiivisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat eduksi. Tarvittaessa voit osallistua myös muihin näyttämöteknisiin tehtäviin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus on sopimuksen mukaan. Palkkaus on Teatterialan TES 1 b ryhmän mukainen

Rekrytointikumppanina toimii Eezy Kouvola. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla puh. (05) 535 4344 tai Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369.

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi os. www.eezy.fi viimeistään 17.10. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n. Mahdollisuuksien mukaan haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

www.kouvolanteatteri.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat