20.01.2022

Kouvolan Teatteri hakee puvustomestaria

Vuonna 1960 perustettu Kouvolan Teatteri on keskisuuri ammattiteatteri. Toimimme kahdella näyttämöllä ja tuotamme näytäntökausittain 5 – 7 ensi-iltaa sekä vierailuja. Moniammatillisessa työyhteisössämme työskentelee noin 40 vakituista työntekijää ja lisäksi tilapäistä henkilöstöä. Hyvästä ilmapiiristä tunnetun Kouvolan Teatterin erityinen vahvuus on musiikkiteatteriosaaminen – tuletko joukkoomme Kouvolaan, hyvien kulkuyhteyksien varrelle lähelle luontoa.

Haemme eläkkeelle jäävän puvustomestarin tilalle 

PUVUSTOMESTARIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työssäsi toimit puvuston esihenkilönä ja vastaat sen toiminnasta, materiaalien hankinnasta sekä työaikasuunnittelusta. Tehtäviisi kuuluu tuotantojen rooliasujen kaavoitus, leikkaus ja sovitus. Lisäksi teet pukusuunnittelua sovituissa produktioissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK), ammattiteatteritoiminnan tuntemusta, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä luovaa ja toiminnan kehittämiseen tähtäävää työotetta. Hyvistä tietoteknisitä taidoista ja esihenkilökoulutuksesta on hyötyä tehtävässä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa puvustomestari Leila Kosonen p. 044 722 3051 ke 26.1, 2.2 ja 9.2 klo 14.00 – 16.00 välillä. Hakemukset 13.2.2022 mennessä hallintojohtaja Mervi Ihalaiselle osoitteeseen mervi.ihalainen@kouvolanteatteri.fi (kirjoita osoitekenttään viitteeksi HAKEMUS/PUVUSTOMESTARI ). Voit esittää palkkatoiveen perustuen TeaTES 1a palkkahinnoitteluun.

kouvolanteatteri.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat