25.06.2020

Kulttuuripolitiikan dialogipäivä 13.11.2020

Merkitse kalenteriisi jo nyt: Kulttuuripolitiikan dialogipäivä 13.11.2020 kutsuu keskustelemaan taiteen ja kulttuurin toimintaedellytyksistä ja rahoituksesta Ruotsissa ja Suomessa nyt ja tulevaisuudessa, koronakriisin jälkeen. Päivä on avoin kaikille ja se kokoaa yhteen taiteen ja kulttuurin alan järjestöjä ja ammattilaisia, taiteilijoita, poliitikkoja ja virkamiehiä Suomesta ja Ruotsista. Tapahtuma järjestetään turvallisesti ja ajankohtaiset koronatilanteeseen liittyvät määräykset huomioiden.

Lämpimästi tervetuloa Hanasaaren ruotsalais-suomalaiseen kulttuurikeskukseen perjantaina 13.11.2020! Kutsu päivään sekä ilmoittautumislinkki lähetetään syksyllä.

 

Kulturpolitikens dialogdag 13.11.2020

Notera i din kalender redan nu: Kulturpolitikens dialogdag den 13.11.2020 bjuder in för diskussioner om konstens och kulturens förutsättningar, villkor och finansiering i Sverige och Finland nu och i framtiden, efter coronakrisen. Dagen är öppen för alla och sammanför organisationer inom konst och kultur, kulturskapare, konstnärer, politiker och tjänstemän från Sverige och Finland. Vi beaktar givetvis de aktuella begränsningarna och rekommendationerna som gäller coronaläget.

Varmt välkommen till Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finlandfredagen den 13 november 2020! Inbjudan med anmälningslänk skickas ut på hösten.

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Korona