17.03.2021

Villa Rana

Kulttuuritalo Villa Rana etsii teatteriteknikkoa

Kulttuuritalo Villa Rana etsii teatteriteknikkoa työsuhteeseen tai ostopalvelusopimuksella

Kulttuuritalo Villa Rana on monipuolinen ja saavutettava yksityinen kulttuurikeskus, joka toimii tuotantoalustana eri taiteenaloille, kaikenlaisille yleisöille sekä moninaisille taiteen tekemisen muodoille. Villa Rana on Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäen kampusalueen ainutlaatuinen art nouveau –tyylinen rakennus, ja yksi tärkeimmistä arkkitehti Yrjö Blomstedtin suunnittelemista rakennuksista. Kulttuuritalossa on kaksi salia, joissa on tilat yhteensä 250 hengelle. Tiloissa toteutetaan ympäri vuoden mm. elokuvanäytöksiä, tanssi- ja teatteriesityksiä, konsertteja, klubi-iltoja, puhetilaisuuksia, tapahtumia ja harjoitusperiodeja. Tilaa hallinnoi Jyväskylän kulttuuritalon tukiyhdistys ry. Vakinaisia vuokralaisia Villa Ranassa ovat Jyväskylän Kesä, Keski-Suomen Tanssin Keskus, Keski-Suomen elokuvakeskus, Teatterikone ja Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis.

Teatteriteknikko vastaa Kulttuuritalo Villa Ranan oman toiminnan ja vuokralaisten tarpeiden teknisestä toteutuksesta, teatterin tilan ja kaluston ylläpidosta sekä huoltotoimenpiteiden toteuttamisesta. Työnkuva on laaja-alainen ja tehtävässä suoriutuminen vaatii teatteritekniikan tuntemusta (valo, ääni ja video). Teatteriteknikko tekee tiivistä yhteistyötä tilan vakituisten vuokralaisten kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden myös oman taiteellisen näkemyksen kehittämiseen.

Hakijalta edellytetään alan koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista vastaavista tehtävistä, kokemusta teknisestä työstä teatteriympäristössä ja/tai taidetuotannoissa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, organisaatiokykyä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Teatteriteknikon työnkuvaan kuuluvat mm.:
– Toiminnan tekninen tuotanto (kulttuuritalon ohjelmisto sekä festivaalit, tilan ulosvuokraus) ja operatiivinen toteutus
– kaluston, esitystilan ja katsomotekniikan huolto ja ylläpito, teknisten resurssien kehitysvastuu
– Turvallisuussuunnittelu
– Varastojen huolto ja ylläpito

Työ alkaa sopimuksen mukaan välillä 1.6.-2.8.2021. Työ on osa-aikainen, noin 50 %. Osa-aikaisuutta voi täydentää talon vakinaisten vuokralaisten projektikohtaisilla töillä tai toimeksiannoilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen kulttuuritalo.villarana(at)gmail.com 5.4.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Vilja Ruokolainen, kulttuuritalo.villarana(at)gmail.com tai 044 245 3010.

Lue lisää Villa Ranan verkkosivulta

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat