02.08.2022

Kysely apurahoista vammaisille ja viittomakielisille taiteilijoille


Arvoisa taiteilija!

Tilaa taiteilijuuteen - vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus -hanke järjestää syyskuussa koulutuksen Säätiöt ja rahastot ry:n jäsenille. Jäsenet ovat Suomessa toimivia, taiteen tekemistä rahoittavia säätiöitä ja rahastoja. Koulutuksessa voimme esitellä heille faktoja siitä, millaisia esteitä apurahojen hakemisessa ja saamisessa on. Jos haluat kantaa kortesi tähän kekoon, olisimme kiitollisia, jos vastaisit alla olevaan kyselyyn. 

Jos lomakkeen täyttäminen on sinulle hankalaa, voimme lähettää kysymykset sinulle sähköpostitse ja voit vastata niihin haluamassasi muodossa, esimerkiksi sähköpostiviestillä tai videolla. Jos haluat saada kysymykset sähköpostiisi, ota yhteyttä Johanna Mattilaan, johanna@lalunes.com, p. 044 0469548. Huomioithan, että lomakkeen monivalinta- ja rasti ruutuun -kysymyksissä valintaruudun voi ruudunlukuohjelmilla valita välilyöntinäppäimellä.

Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata.

Voit vastata kyselyyn, vaikka et olisi koskaan saanut tai edes hakenut henkilökohtaisia apurahoja. Haluamme saada tietoa myös siitä, miksi jotkut taiteilijoista eivät hae apurahoja. Voit vastata, jos taiteen tekeminen on sinulle tavoitteellista ja tärkeää, vaikka et tuntisi olevasi varsinaisesti taiteen ammattilainen. Voit vastata, jos identifioidut esimerkiksi vammaiseksi, rammaksi, pitkäaikaissairaaksi, kuuroksi tai viittomakieliseksi tai sinulla on muita saavutettavuuteen liittyviä tarpeita.

Pyrimme kartoittamaan mahdollisimman laajasti apurahoihin liittyviä esteitä. Jos sinulla on tiedossa kohderyhmään kuuluva tuttu (vammainen tai viittomakielinen taiteilija), jota emme ole tavoittaneet tällä pyynnöllä, toivomme, että välität hänelle tämän viestin.

Vastaathan kyselyyn ma 5.9.2022 mennessä.

Linkki kyselyyn: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelGR6Y8uHOv1UrH87WEBQYIJ1-hg5wdtzsKodBk-gTyDs6UA/viewform

Sinua voisi kiinnostaa

Kysely Ilmoitukset