16.06.2021

Live-hanke

LIVE - yhteistyöhanke hakee esittävän taiteen esityksiä koulukiertueille

Mukaan voivat hakea esittävien taiteiden esitykset, jotka soveltuvat kouluikäisille ja koulujen vaihteleviin tiloihin kiertäviksi. Haku on auki 23.6.–20.8.2021 klo 16.00 saakka.

LIVE-hanke toteuttaa esittävien taiteiden kiertuetoimintaa kouluihin ympäri Suomen. Toiminta pohjautuu Konserttikeskuksen lähes 60-vuotiselle kokemukselle koulukonserttikiertueista, jota nyt sovelletaan musiikin sijasta nyt muille esittäville taiteille kuten sirkus-, tanssi-, teatteri- ja esitystaiteen esityksille. Hankkeeseen haetaan valmiita esityksiä, mutta mukaan valittavia työstetään koulukiertueelle sopivaksi versioiksi yhdessä hankkeen asiantuntijoiden kanssa. Esitykset valitsee erikseen tehtävään nimetty esitystoimikunta ja kiertueet toteutetaan lukuvuoden 2021–2022 aikana.

Hakemus tehdään Mubazar-alustalla, joka on kehitetty alunperin erityisesti vastaaviin musiikkialan kansainvälisiin hakuihin. Alustaa hyödynnetään Live-hankkeessa kuitenkin nyt kaikille taiteen aloille. Tutustuthan ensin hakuehtoihin huolellisesti.

Tutustu ehtoihin, kiertuekäytäntöihin ja tee hakemus:

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Avoimet haut