31.03.2022

Lahden kaupunginteatteri etsii näyttämömestaria

Etsimme Lahden kaupunginteatteriin oma-aloitteista ja itsenäiseen työhön tottunutta NÄYTTÄMÖMESTARIA vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Näyttämömestarina toimit näyttämötekniikan tiimin vetäjänä, jolloin työvuorojen suunnittelu kuuluu työtehtäviisi. Pääset osallistumaan lavasteiden valmistukseen sekä pystytys- ja vaihtosuunnitelmien tekemiseen. Näyttämöteknisten laitteiden ylläpito ja huolto on vastuullasi samoin kuin näyttämöturvallisuudesta vastaaminen esityksissä ja harjoituksissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muut teatteritekniset työt.

Työn hoitaminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, fyysistä kuntoa ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme hakijalta teatteri- ja esitystekniikan tutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä teatterialan työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijan eduksi katsotaan lisäksi kädentaidot esim. metalli- ja/tai puutöistä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 2 396,52 euroa/kk.

Noudatamme tehtävässä 6 kuukauden koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta 13.4.2022 kello 15.00 mennessä.

Lue lisää ja hae paikkaa

Lisätietoja

https://www.lahdenkaupunginteatteri.fi/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat