18.11.2020

Lappeenrannan kaupunginteatteri hakee suunnittelevaa valomestaria

Lappeenrannan kaupunginteatteri hakee suunnittelevaa valomestaria. Valomestarina vastaat esitysten korkeasta laadusta valojen osalta. Työhösi kuuluu valosuunnittelu osana taiteellista työryhmää, valojen ajaminen esityksissä ja harjoituksissa sekä valojärjestelmien ylläpito ja kehittäminen. Sinulta odotetaan vahvaa taiteellista näkemystä omalla osaamisalueellasi.

Toivomme sinulta alan soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on paineensietokykyä, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit valo-osastomme esimiehenä. Sinulla on myös vahva tietotekninen osaaminen ja hallitset suomen kielen lisäksi englannin kieltä. Videotekniikan tuntemus ja tietoverkkojen hallinta katsotaan eduksi. Teatterissamme käytetään MA Lighting -valonohjausjärjestelmiä.

Toimi voidaan täyttää sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja alussa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden-tilastaan. Tehtävässä noudatetaan kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta.

Lappeenrannan kaupunginteatterille osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja mahdollisine palkkatoivomuksineen tulee toimittaa viimeistään 16.12.2020 klo 12.00. Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi toimittaa myös osoitteella Lappeenrannan kaupunki, Kirjaamo, PL 11, 53101 Lappeenranta, kuoreen merkintä: Valomestari tai sähköpostitse osoitteella kirjaamo@lappeenranta.fi, aihe-kenttään: Valomestari.

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttöpäällikkö Marko Sorsa, puh. 044 771 5230 tai Maarit Welin, puh. 040 353 9535.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat