28.04.2021

Lappeenrannan kaupunginteatteri hakee teatteripuuseppää

Lappeenrannan kaupunginteatterissa lavasteet ovat aina olleet näyttämön kruunu!

Haemme ainutlaatuiseen kaupunginteatteriimme TEATTERIPUUSEPPÄÄ

Teatteripuuseppänä vastaat osaltasi esitysten korkeasta laadusta lavasterakentamisessa. Olet vahva puukäsityön taitaja ja osaat soveltaa ammatillista osaamistasi myös muihin lavastetyössä käytettäviin materiaaleihin.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tai soveltuvista tehtävistä. Sinulla on paineensietokykyä, kykenet reippaaseen itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet samalla yhteistyö-kykyinen. Myös hyvä visuaalinen ja tekninen ideointikyky on tässä tehtävässä välttämättömyys.
Toimi täytetään 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja alussa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehto-sopimusta.

Lappeenrannan kaupunginteatterille osoitetut hakemukset ansioluetteloineen ja mahdollisine palkkatoivomuksineen tulee tehdä viimeistään 26.5.2021 klo 12 ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset voi myös toimittaa määräaikaan mennessä Asiakas-palvelukeskus Winkkiin osoitteella Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta; kuoreen merkintä: Teatteripuuseppä.

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttöpäällikkö Marko Sorsa, puh. 040 771 5230 tai toiminnanjohtaja Maarit Welin, puh. 040 353 9535.

Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimiala koostuu varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta, lukiokoulutuk-sesta sekä nuorisotoiminnasta ja kulttuuri- ja liikuntapalveluista.
Joukkoomme kuuluu 1700 osaajaa, jotka luovat perustaa lappeenrantalaiselle hyvinvoinnille, sivistykselle ja elinvoimalle. Arvojamme ovat oppiminen ja ihmisenä kasvaminen, yhdenvertaisuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Lappeenranta on savuton työpaikka.

Ilmoitus Kuntarekry.fi -sivulla

Sinua voisi kiinnostaa

Työpaikat