10.08.2021

Lappeenrannan kaupunginteatteri hakee valomestaria

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen ja hyvän tuottaminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme.

Lappeenranta on myös ympäri vuoden vireä kulttuurikaupunki, jonka ennakkoluulotonta mainetta ilmentää aivan keskustassa sijaitsevaan kauppakeskukseen vuonna 2016 avattu kaupunginteatteri. Se on paitsi sijainniltaan myös tilaratkaisuiltaan uraauurtava, sillä kaikki osaset pukuhuoneista ja vaihtokulisseista lähtien loksahtavat loistavasti lavan tasolle.

Lappeenrannan kaupungin hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialalle sijoittuva kaupunginteatteri on Etelä-Karjalan johtava ammattiteatteri, jossa on korkea ammattitaito ja osaaminen. Arvostamme yhdessä tekemistä; jokaisen panostus ja oma erikoisosaaminen ovat meille yhtä tärkeitä. Teatteris-samme jokainen on ansainnut luottamuksen, jokainen kantaa vastuunsa sekä yksilönä että ryhmänä. Haluamme tarjota katsojille ikimuistoisia elämyksiä.

Lappeenrannan kaupunginteatterissa lavastus on aina ollut näyttämön kruunu! Eikä lavastusta ole ilman korkeatasoista valaistusta, joten nyt

Haemme ainutlaatuiseen kaupunginteatteriimme valomestaria

Valomestarina vastaat osaltasi esitysten korkeasta laadusta. Olet vahva valon taitaja ja osaat soveltaa ammatillista osaamistasi laaja-alaisesti pienellä ja suurella näyttämöllä. Valomestarina toimit teatterimme valo-osaston vastaavana sekä teknisellä että henkilöstöllisellä tasolla.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tai soveltuvista tehtävistä. Sinulla on paineensietokykyä, kykenet reippaaseen itsenäiseen työskentelyyn mutta olet samalla yhteistyö-kykyinen. Myös hyvä visuaalinen ja tekninen ideointikyky sekä tietotekninen osaaminen on tässä tehtävässä välttämättömyys. Valotekninen inframme perustuu MA Lighting -valonohjausjärjes-telmiin, joihin tarvittaessa järjestämme koulutusta ja jatkokoulutusta.

Toimi voidaan täyttää sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja alussa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta.
Lappeenrannan kaupunginteatterille osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja mahdollisine palkkatoivomuksineen tulee tehdä ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset voi myös toimittaa määräaikaan mennessä Asiakaspalvelukeskus Winkkiin osoitteella Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta; kuoreen merkintä: Valomestari.

Hakuaika päättyy 10.9.2021 klo 12.00.

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttöpäällikkö Marko Sorsa, puh. 044 771 5230 ja toiminnanjohtaja Maarit Welin, puh. 040 353 9535.

Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimiala koostuu varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta, lukio-koulutuksesta, sekä nuorisotoiminnasta ja kulttuuri- ja liikuntapalveluista.

Joukkoomme kuuluu 1700 osaajaa, jotka luovat perustaa lappeenrantalaiselle hyvinvoinnille, sivistykselle ja elinvoimalle. Arvojamme ovat oppiminen ja ihmisenä kasvaminen, yhdenvertaisuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat Avoimet haut