11.08.2022

Lars Norén

Lars Norén, kirjailija ja teatteripersoona -seminaari

Svenska Teatern, Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus ja Ruotsin Helsingin-suurlähetystö järjestävät seminaarin, jossa ruotsalaiset ja suomalaiset alan asiantuntijat keskustelevat kirjailija ja teatteripersoona Lars Norénista.

Hanasaari, Espoo 7.9.2022 13:00 - 16:30

Ennen Svenska Teaternin Solitaire-esityksen Suomen ensi-iltaa (14.9.2022) haluamme osoittaa kunnioitusta yhdelle Euroopan merkittävimmistä näytelmäkirjailijoista.

Lars Norénin nykyajan teatterihistoriaan jättämä jälki on erittäin vahva, jopa horjumaton. Mutta kuka hän oikein oli? Ja millaista näyttelijöiden ja ohjaajien on työskennellä hänen näytelmiensä parissa? Millainen Norén oli työtoverina, kysyy Svenska Teaternin johtaja Joachim Thibblin.

Seminaariin osallistuminen on osallistujille maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon 28.8.mennessä.

Svenska Teatern, Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus ja Ruotsin Helsingin-suurlähetystö tarjoavat yleisölle mahdollisuuden tutustua näytelmäkirjailijaan ja Solitaire -esityksen teemaan ja kutsuvat seminaariin, jossa ruotsalaiset ja suomalaiset alan asiantuntijat keskustelevat kirjailija ja teatteripersoona Lars Norénista.

Keskusteluun osallistuvat Sofia Jupither (ohjaaja), Suzanne Osten (näytelmäkirjailija, ohjaaja ja kirjailija), Stefan Larsson (teatteriohjaaja, näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja), Barbro Westling (teatteri- ja kirjallisuuskriitikko), Ingela Olsson (näyttelijä) ja Jukka von Boehm (lehtori, esittävien taiteiden historia, Teatterikorkeakoulu).

Moderaattori: Anneli Dufva (dramaturgi, Dramaten)

Keskustelu käydään ruotsin kielellä, simultaanitulkkaus suomeksi.

Seminaariin osallistuminen on osallistujille maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon.

Seminaariosallistujilla on mahdollisuus ostaa alennettuun hintaan lippu Svenska Teaternin Solitaire -esitykseen, näytökset 14–24.9. Linkki erikoishintaiseen lippuun löytyy seminaari-ilmoittautumisen vahvistusviestistä.

Lisätietoja seminaarista Hanasaaren verkkosivulla

Lisätietoa Lars Norénin näytelmästä Solitaire: Solitaire – Svenska Teatern.

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset