15.12.2021

Lauantai-SET

Lauantai-SET -esittävän taiteen illat Villa Ranassa

Keskellä-kollektiivi alkaa järjestää kuukausittaisia Lauantai-SET -esittävien taiteiden iltoja uudessa kulttuuritalo Villa Ranassa. Ensimmäinen ilta järjestetään tammikuun viimeisenä lauantaina 29.1.2022 klo 19. 

Keskellä-kollektiivi tarjoaa esiintymistilan Villa Ranan suuressa Blomstedtin salissa. Lauantai-SET on oivallinen tilaisuus tulla näyttämään kokonaisia teoksia, kohtauksia, demoja, aihioita tai hetkessä improvisoituja esityksiä. Esitysten pituus voi olla 2-20 minuuttia ja Keskellä-kollektiivi valitsee ennakkoon ilmoittautuneista iltaan sopivan kattauksen.

Kevään muut illat ovat lauantaisin 26.2., 26.3., 23.4. sekä 28.5.2022. 

Keskellä-kollektiivi on nykytanssikollektiivi, joka tuottaa perinteisten näyttämöteosten lisäksi tanssia monipuolisin ulostuloin. Kollektiivin nimi Keskellä viittaa tekijöiden kiinnostukseen luoda eri taiteen alojen tekijöitä keräävä taidekeskittymä Keski-Suomeen. 

Lauantai-SETissä Keskellä-kollektiivi tarjoaa matalan kynnyksen esiintymismahdollisuuden ja paikan esiintyä rennosti. Ammattilaiset voivat testata osia teoksistaan tai taiteellisten ideoidensa toimivuutta yleisön edessä ja harrastajat saada tukea ja kokemusta esiintymisestä. Kollektiivi haluaa luoda kannustavan ja hyväksyvän ilmapiirin esiintyjille ja katsojille. Yleisö saa yhdessä illassa monipuolisen kattauksen kulttuurielämyksiä. 

Esityksien jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jäädä kulttuuritaloon seurustelemaan ja tutustumaan toisiinsa. Villa Ranan kahvio palvelee katsojia koko illan ajan. Tavoitteena on luoda alueelle hyväntuulista yhteisöllisyyttä ja tuoda eri alojen ammattilaisia ja harrastajia yhteen taiteiden ilotteluun.  

Tila on esteetön, mutta ilmoitathan ennakkoon, mikäli tarvitset hissiä. Lipun hinta on katsojille 5 euroa.

Esiintyjäksi ilmoittautuminen sekä lisätiedot: keskellakollektiivi@gmail.com

Keskellä-kollektiivi järjestää Lauantai-SET -iltoja yhdessä Keski-Suomessa Tanssin Keskuksen kanssa.

Kollektiivi toivottaa teidät tervetulleeksi esiintymään ja katsomaan!

Innokkain terveisin,
Rebecca Laube-Pohto ja Mimmi Salo
Keskellä-kollektiivi

Facebook & Instagram: @keskellakollektiivi

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset