04.08.2020

Le Petit - taidefestivaali 21.-23.8.2020

Le Petit Festival - Hanko on vuodesta 2015 Hangossa järjestetty kansainvälinen monitaidefestivaali. Tapahtuma on perustettu Kroatian Dubrovnikissa vuonna 2005. Festivaalilla vierailee vuosittain ansioituneita ja kiinnostavia, taiteellensa omistautuneita kotimaisia ja ulkomaisia tekijöitä. Esittelemme eri maiden kulttuuriperinteitä ja mukana on paikallisia hankolaisia taiteilijoita. Ohjelmisto yhdistää kiinnostavasti katutaidetta ja korkeakultturia. Tarjoamme lapsille ja nuorille suunnattua matalankynnyksen ohjelmistoa ja taidetyöpapja. Painotamme taiteen välillistä arvoa yhteiskunnassa ja edistämme alueellista taidetta.

Festivaalin Hangossa tuottaa Kulttuuriyhdistys Presence ry. ja tapahtumaa tukee Hangon kaupunki. Tapahtuman ohjelmavastaava-tuottaja on Teatteritaiteen Maisteri Mi Aleksandra Grönlund. Tapahtumaa ovat lisäksi tukeneet Taiteen edistämiskeskus, Kulturkontakt Norden, Aktia säätiö, Svenska Kulturfonden ja TelepArt. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään poikkeusoloissa kuudetta kertaa Hangossa 21.- 23. elokuuta 2020. Ohjelmistossa on poikkeuksellisesti vain kotimaisia taiteilijavieraita. Yhteistyö - kumppaneina ovat mm. Red Nose Company Helsingistä, Hangon Elokuvajuhkat sekä vantaalainen Tanssiteatteri Mamia Co. Viikonvaihteen kattauksessa on tarjolla musiikkia, teatteria, nykytanssia, klovneriaa, runoutta, kuvataidetta ja elokuvaa. Tapahtuman päänäyttämönä toimii Hangon Kaupungintalo. Lippuja voi hankkia ennakkoon Tiketistä tiketti.fi.

Lisätietoja:

Kulttuuriyhdistys Presence ry. Mi Aleksandra Grönlund , TeM, tapahtuman org. ja taiteellinen johtaja www.lepetitfestival.com >hanko
@lepetitfestivalhanko +358505119977
instagram> lepetitfestivalhanko facebook> lepetitfestivalhanko
Festivaalin päänäyttämönä toimii Hangon Kaupungintalo, Vuorikatu 1.

Paikkavaraukset ja tiedustelut: info(a)presence.fi
Liput 15 /20 / 25 €, festivaalipassi 75 €, ennakkomyynti Tiketissä, lippuja ovelta tuntia ennen esityksiä

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset