07.03.2023

Liisa Pentti Residency

Avoin haku käynnissä: Liisa Pentti +Co Studion kesäresidenssi 2023

Liisa Pentti +Co tarjoaa residenssimahdollisuuden Suomessa ja ulkomailla toimiville tanssi- ja esitystaiteilijoille ja -työryhmille studiossaan Hernesaaressa kesä-heinäkuussa 2023.
 
Residenssitoiminnan tavoitteena on tarjota taiteilijoille ja työryhmille rauhallinen työskentelytila, jota voi hakea esim. tutkimukselliseen tai tulevaan projektiin liittyvään työskentelyyn. Residenssin lopuksi taiteilijoilla on halutessaan mahdollisuus järjestää work-in-progress-tyylinen esitys tai tapahtuma.
 
Tarjoamme viikon mittaisia puoli- ja kokopäiväisiä residenssiperiodeja välillä 26.6.–30.7.2023. Liisa Pentti +Co Studion pinta-ala on 80 m², minkä lisäksi käytössä on n. 25 m² tauko-/toimistotila. Tilan korkeus on noin 3,1 metriä, ja tilassa on ikkunat takaseinällä. Studiossa on vaaleat verhot, harmaa tanssimatto, loisteputkivalaistus sekä äänentoistolaitteet. Studiossa työskennellään ilman kenkiä.
 
Haku residenssiin on nyt käynnissä ja päättyy perjantaina 24.3.2023 klo 23.59. Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää taiteilijan tai työryhmän yhteyshenkilön yhteystiedot, residenssiperiodin työsuunnitelma, sopivat ajankohdat, mahdollisimman monen työryhmän jäsenen ansioluettelot sekä 1–2 videolinkkiä taiteilijan/työryhmän aikaisempiin töihin. 
 
Lähetä hakemus osoitteeseen info (a) liisapentti.com 24.3.2023 mennessä otsikolla “Kesäresidenssi 2023”. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 16.4.2023 mennessä.
 
Lisätietoja residenssimahdollisuudesta antaa Liisa Pentti. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info (a) liisapentti.com.
 

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Residenssit Avoimet haut