28.05.2021

Meisner-tekniikkakurssi

​Ma-pe 14.-18.6.2021

Opettajana Satu Mikkelinen.
Kehity näyttelijänä!
 
Paikka:
​Valtimonteatteri, Aleksis Kiven katu 22, sisäpiha,
00500 Helsinki

Aikataulu:
Ma-pe 14.-18.6. klo 10-15
Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti ammattinäyttelijöille ja näyttelijän ammattiin tähtääville harrastelijoille. Hae rohkeasti mukaan, kurssin sisältö räätälöidään osallistujien mukaan! 

Kurssilla syvennytään amerikkalaisen teatterintekijän Sanford Meisnerin kehittämän tekniikan keskiössä oleviin harjoituksiin. Tällä kurssilla käsittelemme myös tekstianalyysia, joka on saanut vaikutteita David Mametin Practical Aesthetics -metodista, ja työskentelemme etukäteen opeteltavien monologien tai dialogien kanssa. Tarkemmat ohjeet tekstivalintaan ja opetteluun lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

​Kurssilla tehtävät harjoitukset antavat osallistujille työvälineitä työskentelyyn tässä hetkessä, hetki hetkeltä. Tekstianalyysi johtaa vahvoihin, selkeisiin valintoihin ja emotionaalisesti totuudenmukaiseen näyttelijäntyöhön.

Osallistujat saavat yksilöllistä huomiota ja keskitettyä palautetta pienessä ryhmässä ja turvallisessa ympäristössä, jossa on mahdollista tutkia henkilökohtaisia haasteita.

Hinta:
Osallistujat 215 euroa.

ILMOITTAUDU PIAN, SILLÄ KURSSILLE OTETAAN VAIN 10 OSALLISTUJAA.
 
Ilmoitus Valtimonteatterin verkkosivulla

​Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
satu@valtimonteatteri.com

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti kokemuksestasi näyttelijäntyön parissa, motivaatiostasi osallistua tälle kurssille sekä aiemmasta kokemuksestasi Meisner-tekniikan parissa.

Kurssi toteutuu mikäli varsinaisia osallistujia ilmoittautuu
​vähintään 6.

Teatterin koronatiedote löytyy TÄÄLTÄ.

Sinua voisi kiinnostaa

Koulutukset