28.04.2021

Höyhentämö Metsästäjä-keräilijät kollaasi

Metsästäjä-keräilijät käynnistyy toukokuussa

Metsästäjä-keräilijät on sosiaalinen kokeilu ja utopistinen taidehanke. Se hakee innostusta ihmiskunnan kollektiivisesta menneisyydestä ja soveltaa oppimaansa nykyiseen. Urbaanien metsästäjä-keräilijöiden heimo elää kaupunkiympäristössä Helsingissä ja keräilee sen hylkäämiä resursseja. Kuka tahansa kiinnostunut voi liittyä mukaan. Myös etäosallistumiseen on tilaisuuksia.

Metsästäjä-keräilijät on retki erilaiseen elämäntapaan. Tämä taiteellinen kokeilu rakentuu yhdessä osallistujien kanssa, yhteisenä yrityksenä katsoa toisin. Sen keskiössä ovat suhde ympäristöön, yhteisöllisyys, kestävä elämäntapa, toimeentulo ja hyvä elämä. Nykyinen elämäntapamme on tullut pisteeseen, jolloin sen on muututtava. Minkälaisia ratkaisuja saattaisivat meille tarjota ihmiset, jotka kohtasivat nämä kysymykset ensin? Ja miksi meni satojatuhansia vuosia ennen kuin ne muuttuivat ongelmiksi?

Kutsumme nyt osallistujia mukaan viikonlopputyöpajoihin!

Työpajoissa hahmotellaan ja kokeillaan metsästäjä-keräilijyyttä sekä pohditaan ja luodaan yhteisön tapoja, tarinoita ja uskomuksia ja arvomaailmaa. 

Mukaan voit liittyä joko yhteen työpajaan tai halutessasi osallistua kaikkiin osiin. Työpajat ovat ilmaisia. 

Ensimmäinen työpaja pidetään 8.-9.5.2021

Tutustu lisää ja tule mukaan osallistumaan:  m-k nettisivut
tai lähetä viesti m-k@hoyhentamo.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpajat