10.03.2022

Mimosa Lindahl. Kuva: Kai Kuusisto

Mimosa Lindahl workshop

Mimo Art Companyn taiteellinen johtaja, ohjaaja-koreografi-visualisti Mimosa Lindahl vierailee Turussa maaliskuussa pitäen workshopin 26-27.3.2022. 

Mimosa Lindahlin tanssin, teatterin ja sirkuksen traditioita yhdistävä koreografinen, ohjauksellinen ja visuaalinen ajattelu hyödyntää fyysisen esiintyjän kapasiteettia laaja-alaisesti kaihtaen totuttuja genremäärittelyjä. 

Workshopissa yhdistellään nykytanssin koreografista ajattelua ja tekniikoita, buton ja fyysisen miimin jännitteistä liikekieltä ja estetiikkaa sekä klovnerian vuorovaikutteista kontaktia yleisön kanssa.

WORKSHOP AIKATAULU:
la 26.3. klo 11-15
su 27.3. klo 11-15 

Paikka: Läntinen tanssin aluekeskuksen studio Manillassa

HINNAT (Dansartin, Treenit ry:n, Tanssile ry:n ja Tanssivan Susirajan jäsenet) 
55€ / 2 päivää
35 € / 1 päivä 

Ei jäsenet: 70€ / 45€. 

Maksutiedot: 
Turun Seudun Osuuspankki FI53 5710 0420 0678 94 (viitenumero: 1232) 

TAI MobilePay numerolla: 44365
(Lisää kommentti kohtaan vielä oma nimesi sekä mitä olet maksamassa)

Työskentelyssä käytetään apuna neutraalinaamiota, minkä avulla havainnollistuvat mm. yksilön ominainen kehon, tilan ja ajankäyttö sekä focuksen lainalaisuudet. Liikekielessä luotetaan läsnäoloon, improvisaatioon, persoonalähtöiseen esiintyjäntyöhön sekä yhteiseen kuunteluun.

Workshop antaa työkaluja niin yksilön ohjaukselliseen, koreografiseen- ja esiintyjäntyöhön, kuin taiteellisessa ryhmässä työskentelyyn. Kahden päivä aikana terävöitetään havainnointikykyä siitä mitä meissä tapahtuu ja sitä kautta lavalla näkyy? mikä on yleisön näkökulmasta mielenkiintoista ja olennaista? sekä miten huomion kuumaa keskipistettä kuljetetaan kevyesti lavalla, eli missä on focus?

Lindahlin ohjauksessa jokaista harjoitetta lähestytään ja ajatellaan esityksenä itsessään. Ryhmätyöskentelyä ohjaavat: uteliaisuus, tutkimuksellisuus, havainnointi, tarkkuus, leikki ja hauskuus. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta, mutta toivotaan kiinnostusta työskentelyyn henkilökohtaisella tasolla sekä mahdollisuutta osallistua molempiin päiviin. Varustaudu mustilla treenivaatteilla, mahdollisuuksien mukaan ilman printtejä tai raitoja. Mikäli ei löydy kokomustia, niin tummat tai yksiväriset.

LINKKI FACEBOOKKIIN: https://fb.me/e/1B4xvS3s2

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Koulutukset Workshops Työpajat