29.06.2020

Muhasaaren teatterikesässä runsas ja monipuolinen kattaus teatteria

Ohjelmisto täällä. Tervetuloa Muhasaareen!

Niin kuin kaikkialla muuallakin, on Muhasaaren Teatterissakin jouduttu odottamaan, millainen kesä meille on täällä Savonlinnan seudulla tulossa. Kesän ohjelmisto oli periaatteessa valmis jo helmikuussa, mutta vallitsevassa tilanteessa on pitänyt miettiä suunnitelmat moneen kertaan ja monelta kantilta uusiksi.

Nyt iloksemme voimme kertoa, että heinä-elokuussa Muhasaaren Teatterissa on tarjolla runsas, monipuolinen kattaus teatteria, sekä elokuussa Muhasaari Puppets -nukketeatteriviikonloppu.

Tulevan kesän erityisjärjestelyihin kuuluu se, että esityksiin myydään keskimäärin vain 45 pääsylippua, jolloin yleisö voidaan sijoittaa väljemmin katsomoon. Väliaikatarjoilut pyritään kattamaan suoraan pöytiin. Toivomme, että asiakkaat ostavat lippunsa ja väliaikatarjoilut lippukaupastamme ennakkoon, jotta vältytään jonotuksilta paikan päällä. Toki sekin, että katsojapaikkoja on tarjolla yli puolet normaalia vähemmän, on jo hyvä syy ostaa liput ennakkoon.

Lippujen hintoja emme halunneet lähteä nostamaan poikkeustilanteen vuoksi, mutta lisäsimme lippukauppaan kannatusjäsenmaksun, jonka maksamalla voi tukea yhdistyksen toimintaa.

Muhasaari Puppets -nukketeatteriviikonloppu 7.-9.8. tarjoaa huippukiinnostavan tarjottimellisen aikuisten ja koko perheen kotimaista nykynukketeatteria, sekä Tua Hautamäen ELÄVÄT NUKET -näyttelyn. 

Tutustu Muhasaari Puppets -aikatauluun ja ohjelmistoon klikkaamalla tästä. Tapahtumaa tukee Suomen Kulttuurirahasto.Lue lisää: https://www.muhasaarenteatteri.com/

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat Ilmoitukset