18.01.2022

Musiikkiteatteri Kapsäkki hakee markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävä tämän sisältöisenä on uusi ja edellyttää työkokemusta kulttuuri- tai muilta luovilta aloilta. Odotamme, että suunnittelet ja toteutat esitysten markkinointi- ja viestintätoimenpiteet intohimolla ja ammattitaidolla. Osaat ideoida sisältöjä monikanavaisesti ja käytät sujuvasti kaikkia moderneja digitaalisia markkinointivälineitä. Pystyt toimillasi kasvattamaan Kapsäkin brändiä ja digitaalista näkyvyyttä, mutta pidät asiakassuhteita yllä myös uutiskirjein ja tarjoamalla esityksiä erilaisille ryhmille.

Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä taiteellisten ryhmien kanssa ja toiminnanjohtajan alaisuudessa. Kapsäkki on vuonna 2000 perustettu osuuskuntamuotoinen ammattiteatteri, joka keskittyy erityisesti musiikkiteatteriin. Vuoden 2022 alusta Kapsäkki on hyväksytty valtionosuusrahoituksen piiriin. Tarjoamme monipuolisen työympäristön ja itsenäisen työnkuvan, jossa voit kehittää taitojasi esitysten mukana. Paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lähetä lyhyt hakemus palkkatoiveineen ja sekä muutama työnäyte (esim. linkki tekemääsi some-kampanjaan, juttuun tai videoon) 4.2.2022 mennessä stiina.laakso@kapsakki.fi. Hän vastaa myös mahdollisiin kysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse ti-ke klo 10-12 puh.
040 544 1690.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat