22.09.2022

Mustarinda

Avoin haku Mustarinda residenssiin 2023

Haettavana seuraavat residenssijaksot:

KEVÄT:
2 viikkoa tammikuu 16.1. - 30.1.2023
1 kuukausi helmi - toukokuu

SYKSY:
1 kuukausi syys - marraskuu
2 viikkoa joulukuu 01.12. - 15.12.2023

Hakemuksen viimeinen jättöpäivä 23.10.2022
Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille 18.11.2022 mennessä

Mustarinda on vuodesta 2009 lähtien muodostunut monilajinen yhteisö, jonka toiminnan ytimessä ovat nykytaide, rajat ylittävä tutkimus, käytännön kokeilut, viestintä, kasvatus sekä erilaiset tapahtumat. Mustarinda kurottelee kohti jälkifossiilista kulttuuria yhdistämällä tieteellistä tietoa ja kokemuksellista taiteellista toimintaa. Tulevina vuosina Mustarinda-seura pyrkii aktiivisesti haastamaan tutkimuksen tekemisen ja tiedon jakamisen konventioita, keskittyen jälkifossiilisen elämän sosiaalisiin ulottuvuuksiin sekä ekologisen jälleenrakentamisen pitkän aikavälin mahdollisiin tulevaisuuksiin.

Mustarindan yhteisön ihmiset ja muunlajiset osalliset ovat punoutuneet yhteen talon, saunan, puutarhan, pihan, vaaran laen metsän ja suon sekä vesialueiden kautta. Yhteisenä tavoitteenamme on edistää yhteiskunnan ekologista jälleenrakennusta, luontojen ja kulttuurien monimuotoisuutta sekä tieteen ja taiteen yhteyttä.

Kutsumme hakijan ajattelemaan yhdessä kanssamme, niin residenssin aikana kuin sen jälkeenkin. Avoimella haulla ei kuitenkaan ole temaattista kehystä, johon hakemus olisi sovitettava, vaan arvostamme hakijoiden omaa tai kollektiivista praktiikkaa itsessään. Residenssi on tarkoitettu minne tahansa tutkimuksesi, prosessisi, huomiosi tai ajan ja tilan tarpeesi vie sinut
Avoin haku residenssiin on monialainen ja suunnattu laajasti taiteilijoista, tutkijoihin, kasvattajiin, aktivisteihin ym. luovan alan toimijoille.

Hakuohjeet ja lisätietoja

Sinua voisi kiinnostaa

Residenssit Avoimet haut