11.11.2020

Mustarindan residenssi

Työskentelyjakso: 1 – 2 kuukautta ajalla
KEVÄT & KESÄ /// 15.1.2021 – 30.7.2021

Hakemuksen viimeinen jättöpäivä: su 15.11.2020
Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille marraskuun loppuun mennessä.

Kevään ja kesän 2021 avoin haku on pandemian vuoksi suunnattu ainoastaan Suomessa asuville, teemoistamme kiinnostuneille eri alojen toimijoille.

Pidämme tärkeänä rikasta vuorovaikutteisuutta, monialaisuutta ja tieteidenvälisyyttä ja siksi Mustarindan residenssi sopii hyvin monenlaisille toimijoille. Residenssiläiset voivat olla esimerkiksi taiteen ja luovien alojen toimijoita, tutkijoita, kasvattajia, toimittajia, opiskelijoita, ylipäätään laajasti eri alojen tekijöitä.

Kannustamme residenssiin matkustamista julkisilla tai jaetuilla kulkuneuvoilla.

Huom! Mustarindan residenssi toimii korona-pandemian suhteen virallisten suositusten mukaisesti, jolloin muutokset toiminnassa voivat olla mahdollisia.


Mustarinda-seura kurottelee kohti jälkifossiilista kulttuuria yhdistämällä tieteellistä ja taiteellista tietoa ja kokemuksellista toimintaa, pyrkien jatkuvasti alentamaan niin oman toimintansa kuin siihen liittyvien hiilijalanjälkeä.


Kainuun Hyrynsalmella toimiva Mustarinda-residenssi tarjoaa tällä sivulla julkistettavien hakujen kautta tiloja eri alojen taiteilijoiden ja tutkijoiden käyttöön. Valittavana on neljä taiteilija-ateljeeta sekä kolme tutkijalle/kirjallisen työn tekijälle soveltuvaa huonetta.

Mustarinda sijaitsee Kainuun toiseksi korkeimman vaaran laella Paljakan luonnonpuiston koillislaidalla. Ympärillä avautuvat arvokkaat, paikoin täysin luonnontilaiset aarniometsät. Paljakka on myös yksi Suomen lumisimpia alueita. Vaaran laella ei ole muuta asutusta.

Lisätietoja ja hakemuslomake

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Residenssit Avoimet haut