11.06.2020

NOCTE - Digital Art Festival

 

12-tuntinen online-taidefestivaali

 
NOCTE on Kesäyön Kollektiivin järjestämä uusi verkossa tapahtuva taidefestivaali. 12-tuntinen festivaali kokoaa lauantaina 27.6.2020 yhteen teoksia eri taiteenaloilta. NOCTE kutsuu koko Suomen juhlistamaan yhteistä kesäyötä sekä nauttimaan laadukkaasta ja monimuotoisesta taiteesta. Youtube-streamin kautta toteutettava festivaali nojaa saavutettavuuteen, monipuolisuuteen ja kohtaamiseen tässä maailman ajassa, jossa ihmisten on mahdotonta olla toisiaan lähellä. Turun Ammattikorkeakoulu on tapahtuman yhteistyökumppani.
 

Avoimen teoshaun kautta NOCTE:ssa tullaan näkemään laaja-alaisesti esittäviä taiteita, kuvataidetta, mediateoksia sekä musiikkia. Taideteoksia esitetään niin livenä kuin tallenteinakin. Yleisön seurana läpi festivaalien on väsymätön livejuontajakaksikko.

“Mitä kesäyö sinulle on? Salaisuuksia, luontoa, taianomaisuutta? Makkaraperunoita, villiintymistä, saunomista? Vai jotakin aivan muuta?”

Aika: 27.6.2020 klo 17.00-05.00 (12h)

Paikka: Youtube-livestream

Liput: Maksuton

Ikäsuositus: yli 15v.

Lisätietoja & haastattelupyynnöt: Rita Löytty, projektipäällikkö, email: kesayonkollektiivi(a)gmail.com, puh. 040 813 9302

Kesäyön Kollektiivi on Rita Löytty, Hilda-Justiina Airola, Ia Nissinen, Milka Rasimus, Minna Tikkanen, Riina Piekkala ja Saara Isola