09.05.2022

Näkemiin Lain§uojattomat

 

Näkemiin Lain§uojattomat

NÄKEMIIN LAIN§UOJATTOMAT! - 23. vapaiden ammattiryhmien teatterifestivaali viimeistä kertaa Porissa 8.-12.6.2022

Muutoksen tuulet puhaltavat Rakastajat-teatterin siirryttyä valtionosuuden piiriin. Perinteikäs ja paikkansa kotimaisella ammattikentällä lunastanut Lain§uojattomat-festivaali järjestetään Porissa viimeistä kertaa kesäkuussa 8.-12.6.2022.

Festivaalille on kutsuttu vapaiden ryhmien esityksiä, jotka piristävät kesäistä Poria jo 23. kerran. Mukana ohjelmistossa on tietysti jo kymmenettä kertaa järjestettävä ja suursuosion saavuttanut The 24 Hour Plays: PORI. Lisäksi juhlitaan esittävien taiteiden vapaata kenttää ja festivaalin reilua kahta vuosikymmentä, tunnelmoidaan menneitä, mutta suunnataan katse jo tiukasti tulevaan! 

Vaikka Porin Lain§uojattomat saa väistyä, on Lain§uojattomille jo löytymässä uusi koti muualla Suomessa. Myös festivaaliperinne Porissa ei suinkaan lopu, sillä Rakastajat-teatteri suunnittelee Lain§uojattomien jatkajaksi uutta esittävien taiteiden festivaalia, joka lanseerataan tämän vuoden Lain§uojattomien yhteydessä. Uusi festivaali järjestetään ensimmäisen kerran vuonna 2024.

Festivaalin ohjelmisto julkaistaan erissä Rakastajat-teatterin sivuilla www.rakastajat.fi

Lisätietoa: lainsuojattomat@rakastajat.fi | taiteellinen johtaja Angelika Meusel 044 593 3414

Rakastajat-teatteri, Pohjoisranta 11, 28100 Pori

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat