07.06.2021

Näyttämömestari Kanneltaloon

Näyttämömestari vastaa oman työkenttänsä osalta Kanneltalon omatuotantojen ja vuokralaisten tarpeiden teknisestä toteutuksesta, tilojen ja kaluston ylläpidosta sekä huoltotoimenpiteiden toteuttamisesta. Näyttämömestari työskentelee itsenäisesti, mutta osana esitysteknistä tiimiä ohjaten toimipaikkansa esitysten näyttämöteknisten osa-alueiden toteutusta. Edellyttää esitystekniikan eri osa-alueiden hallintaa.

Näyttämömestari osallistuu riskiarviointiin, turvallisuushavaintojen tekemiseen ja työturvallisuuden kehittämiseen. Hän vastaa näyttämötyön yleisestä turvallisuudesta ja huolehtii, että työssä noudatetaan työ- ja asiakasturvallisuusmääräyksiä.

Hakijalta edellytetään alan koulutusta tai työkokemusta näyttämöteknisestä työstä teatteriympäristössä ja/tai taidetuotannoissa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, organisaatiokykyä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää riittävän laajaa työkokemusta moniammatillisesta näyttämötyöstä, myös valaistus- ja äänitekniikan perusteiden hallintaa ja ammattirajat ylittävästä työskentelystä. Vaihtuvat esitykset ja muuttuvat tilanteet vaativat kekseliäisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa. Toivomme, että sinulla on hyvä näyttämöllinen pelisilmä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän ja työtäsi tukevan työyhteisön. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa. Lisäksi käytössäsi on ison työnantajan kattavat työsuhde-edut.

Kanneltalo on teatteri- ja konserttitalo, joka sijaitsee Kannelmäen juna-aseman kupeessa, 13 minuutin junamatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta. Kanneltalon salissa esitetään vuosittain useita kantaesityksiä sekä monipuolista vierailuohjelmistoa.

Tehtävän vaatimukset:

Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. Taideyliopisto VÄS TeM, AMK-tutkinto medianomi tai vastaavat opinnot) tai vähintään yli viiden vuoden vaativa työskentely alalla koti- tai ulkomailla.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:

Hyviä yhteistyötaitoja sekä paineensietokykyä. Kiinnostusta laitehankintaprosesseihin ja sekä turvallisuusmääräyksiin. Toimisto-ohjelmien hyvä hallinta. Vähintään suomen ja englannin kielitaito.

Hae tehtävää Helsinkirekry -sivulla

Haku päättyy 16.6.2021 klo 16:00

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kanneltalon johtaja Ia Pellinen ke 9.6. klo 13-17 puh. 0401686270

Lisätietoa

www.kanneltalo.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat