25.11.2021

Näyttämöpäällikkö Tampereen Työväen Teatteriin

Etsimme luovaan joukkoomme Tampereen Työväen Teatteriin Näyttämöpäällikköä

Näyttämöpäällikkönä vastaat teatterin esitys- ja harjoitustoiminnasta oman osaston työntekijöiden ja näyttämötekniikan osalta sekä produktioiden toteutuksen suunnittelusta yhteistyössä Teatterin eri osastojen sekä tuotantokohtaisten taiteellisten tiimien kanssa.

Toimit näyttämömestareiden, valo- ja ääniosaston ja kampaamon vastaavien, sekä tarpeistonhoitajien, kuiskaajien, järjestäjien ja pukijoiden esihenkilönä.

Resursoit työvoimatarpeita ja teet työvuorosuunnittelua yhdessä osastovastaavien kanssa koskien teatterin kaikkia neljää näyttämöä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistua teatterin tuotantosuunnitteluun, näyttämöteknisten laitteiden hankintojen suunnitteluun sekä budjetointiin.

Toivomme sinulla olevan kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Pystyt toimimaan välillä hektisessäkin teatterimaailmassa ja pitämään aikatauluista kiinni sekä toimit innostavana esihenkilönä osaavalle näyttämöhenkilökunnallemme.

Lähetä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa eezypersonnel.fi viimeistään 7.12.2021.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja antaa teatterilta Aatu Rantanen perjantaisin ja maanantaisin klo 8.00 - 10.00 puh. 044 720 1330 sekä Eezy Personnelin Executive Search Consultant Henri Soininen puh. 045 353 3337 tai henri.soininen@eezy.fi.

Haku alkaa 19. marraskuuta 2021 ja päättyy 7. joulukuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen
 
Hakuilmoitus Eezy Personnelin kotisivuilla.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat