23.11.2021

NouNous 2021

NouNous Festival neljättä kertaa Cirkossa 1.-5.12.2021

NouNous Festival, taas täällä! Perinnettä ylläpitäen, joulukuun ensimmäisellä viikolla komiikan ystävät kokoontuvat taas Cirkoon. Kiitosta saanut festivaali tuo Helsingin Suvilahteen kotimaista ja kansainvälistä fyysisen komedian parhaimmistoa. Tänä vuonna esitysten teemat vievät meidät naiseuden maailmoista suuriin illuusioihin huipentuen fyysisen komedian klassikkoon. Festivaalin esitykset ovat kaikki Helsingin ensi-iltoja. Näemme festivaalilla myös ensimmäistä kertaa sirkusaiheisia elokuvia.

Lippuja saa Tiketistä ja ravintolapalvelut tarjoilee joutsalainen Varastopanimo. Ehdottomasti paras tapa nauttia festivaalin esityksistä on lunastaa neljään vapaavalintaiseen esitykseen oikeuttava 50,00 euron sarjalippu. Viikon kahteen demoiltaan on vapaa pääsy ja niiden osalta katsojakapasiteetti on rajattu 50 katsojaan. Koko ohjelma löytyy sivuiltamme: kallocollective.com/nounous-festival

Liput: tiketti.fi/nounousfestival

NouNous Festivalille ja Cirkoon voi tulla turvallisin mielin, noudatamme hygienian, turvavälien ja kasvomaskien osalta viranomaisohjeistuksia. 

Tervetuloa, nautitaan yhdessä naurun ilotulituksesta!

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat