20.09.2021

Oder-residenssi kutsuu taiteilijoita, tutkijoita, toimittajia

Oder-residenssiin Saksassa voivat hakea Särön ja Särön yhteistyöjärjestöjen jäsenet. Taiteen, tutkimuksen ja tiedotuksen ammattilaisille ja opiskelijoille tarkoitetun residenssin vapaat jaksot, hinnat ja yhteistyöjärjestöt näet täältä.

Residenssin kysynnän taas kasvaessa hakemus kannattaa lähettää ensi tilassa.

Särön jäsenyyttä voit hakea täällä.

Residenssi ja Frankfurt ympäristöineen tarjoavat työrauhaa ja inspiraatiota kirjoittamiseen ja muuhun taiteelliseen tai tieteelliseen työskentelyyn. Kuvataiteilijoille on tarjolla edullista työtilaa samasta korttelista.

Jos sinulla on kysymyksiä residenssistä tai matkustusmääräyksistä, ota vain yhteyttä: saro.residenssi@gmail.com tai +358 41 535 6065.

LYHYT MATKA BERLIINIIN. Oder-residenssi sijaitsee Frankfurt an der Oderissa itäisessä Saksassa Puolan rajalla. Berliiniin on vain tunnin junamatka, junia kulkee puolen tunnin välein. Voit pitää helposti Berliini-päivän. Puolan puolelle Slubicen kaupunkiin on 15 min kävelymatka Oder-joen sillan yli. Siellä on mm. erinomaisia, edullisia ravintoloita. Asuintalo, jossa residenssi sijaitsee, on osa vanhaa taidolla kunnostettua huonekalutehdasmiljöötä. Tehdas aloitti toimintansa v. 1895. Residenssin lisäksi samassa korttelissa on mm. vireä kulttuuritehdas, teatteri, taiteilijoiden työtiloja, konserttisali.

•  HAE MATKAAN LIIKKUVUUSAPURAHAA

Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) liikkuvuusapuraha 1 000—5 000 € (DL 10.11.2021). 

Suomen kulttuuri-instituuttien liikkuvuustuki TelepART-Taide / TelepART-Tiede 100—1 000 €. Käsittelyaika 2 viikkoa. Jatkuva haku.

Sinua voisi kiinnostaa

Residenssit Avoimet haut