21.10.2020

Särö-logo

Oder-residenssissä vapaita jaksoja

Tervetuloa Särön Oder-residenssiin. Residenssimatka on työmatka, ja residenssi on käytössä normaalisti. Syksyn 2020 ja kevään 2021 (voit jo hakea) vapaat jaksot löydät täältä. — Jatkuva haku.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota vain yhteyttä: saro.residenssi@gmail.com tai 041 535 6065.

•  TYÖRAUHAA JA INSPIRAATIOTA

SÄRÖN ODER-RESIDENSSI ja Frankfurt ympäristöineen tarjoavat työrauhaa ja inspiraatiota kirjoittamiseen ja muuhun taiteelliseen tai tieteelliseen työskentelyyn. Kuvataiteilijoille on tarjolla edullista työtilaa samasta korttelista. — Oder-residenssi sijaitsee Frankfurt an der Oderissa itäisessä Saksassa Puolan rajalla. Berliiniin on vain tunnin junamatka, junia kulkee puolen tunnin välein. Voit pitää helposti Berliini-päivän. Puolan puolelle Slubicen kaupunkiin on 15 min kävelymatka Oder-joen sillan yli. Siellä on mm. erinomaisia, edullisia ravintoloita. Asuintalo, jossa residenssi sijaitsee, on osa vanhaa taidolla kunnostettua huonekalutehdasmiljöötä. Tehdas aloitti toimintansa v. 1895. Residenssin lisäksi samassa korttelissa on mm. vireä kulttuuritehdas, teatteri, taiteilijoiden työtiloja, konserttisali.

•  BERLIININ UUSI LENTOASEMA

Berliinin upouusi lentoasema (BER) otetaan käyttöön vihdoin 31.10.2020, ja samalla matka residenssiin lyhenee. Lisäksi matka Frankfurtiin onnistuu nyt kokonaan junalla lentokentältä asti.
 
•  HAE APURAHAA RESIDENSSIVIERAILUUN

Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) liikkuvuusapuraha 1 000–5 000 € (DL 11.11.2020)

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Residenssit Avoimet haut