07.04.2022

Lastenkulttuurifoorumi

Ohjelmahaku valtakunnalliseen Lastenkulttuurifoorumiin 2022

Lastenkulttuurifoorumi 2022 ”Mukana – osallisuus lastenkulttuurissa”

Aika ja paikka: 1.-2.11.2022 Järvenpää-talo (Hallintokatu 4, Järvenpää)

Kenelle foorumi on tarkoitettu ja millaista ohjelmaa etsimme?

Vuoden 2022 Lastenkulttuurifoorumin teemana on osallisuus lastenkulttuurissa. Tapahtuma on suunnattu lastenkulttuurin tekijöille, pedagogeille sekä yleisesti kaikille lastenkulttuurista kiinnostuneille.

Teeman mukaisesti suunnittelemme ohjelmaa, joka on osallistava, luova, vuorovaikutteinen ja elämyksellinen, mutta kuitenkin saavutettava. Toivomme ohjelmaehdotuksia, joihin yleisön on helppo osallistua esteettömästi – millä taito- tai tietopohjalla tahansa. Foorumi toteutetaan lähitilaisuutena, jota ei striimata. Ohjelmaksi on siis tarkoitus järjestää jotakin muuta kuin perinteisiä kalvosulkeisia tai luentoja.

Lastenkulttuurifoorumi on valtakunnallinen lastenkulttuurin keskusteluväylä ja verkostoitumistilaisuus alan toimijoille. Arvostamme sisällön ajankohtaisuutta, uusia näkökulmia, kekseliäisyyttä, kiinnostavuutta sekä kestävyyden huomioimista. Kannustamme yhteistyöhön toisten organisaatioiden kanssa.

Foorumin ohjelmarunko on suunniteltu siten, että yksi ohjelmasisältö kestää kokonaisuudessaan (kommenttiosuuden sisältäen) joko 20 tai 40 minuuttia. Hakulomakkeella voit valita, minkä pituisena ehdottamasi ohjelma on mahdollista toteuttaa.

Ohjelmahaku on auki 21.3.-30.4.2022. Hakemukset lähetetään ohjelmahakulomakkeen kautta. Emme huomioi sähköpostitse tai kirjeitse toimitettuja hakemuksia.

Ohjelmahaun tulokset julkaistaan toukokuun puolivälissä. Tulokset ilmoitetaan kaikille hakijoille hakulomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Ohjelmahaun kautta valituille ohjelman toteuttajille tarjotaan ilmainen sisäänpääsy foorumiin sekä lounaat foorumin aikana. Erillisiä puhujapalkkioita ei lähtökohtaisesti makseta. Jos ohjelmasi toteutuu vain maksua vastaan, ilmoitathan siitä hakulomakkeella.

Lisätietoja ja hakulomake Lastenkulttuurifoorumin verkkosivulta

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Avoimet haut