16.02.2022

Oulun teatteri hakee kahta miesnäyttelijää

Oulun teatteri hakee kahta näyttämöiältään 25–40-vuotiasta miesnäyttelijää määräaikaiselle, 1–2 vuoden kiinnitykselle 1.8./1.9.2022 alkaen. Etsimme osaavaan joukkoomme ammattitaitoisia ja monipuolisia näyttelijöitä, jotka jakavat tahtomme luoda ja ylläpitää hyvää työilmapiiriä. Ikä- ja sukupuolirajaukset johtuvat tulevien roolien luonteista.

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, jossa halutaan tehdä merkityksellisiä, monenlaisia ja elossa olevia esityksiä. Teatteri tekee vuosittain 7–8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä. Näyttelijät työskentelevät osana taiteellista henkilökuntaa, jota johtaa taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio. 

Hakijalla tulee olla teatterialan korkeakoulututkinto. Palkkaus on Näyttelijöiden teatterityöehtosopimuksen mukainen.  

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään 11.3.2022 mennessä sähköpostitse alma.lehmuskallio@oulunteatteri.fi.

Haastattelut järjestetään 25.3. ja 28.3. Tiedustelut puhelimitse 2.3. klo 10–14 ja 3.3. klo 14–17, taiteellinen johtaja Alma Lehmuskallio, puh. 044 703 7011.

Lisätietoja teatteristamme www.oulunteatteri.fi.

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti ja tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja.  

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat