19.04.2022

Paimion Teatteri. Kuva Jan Sundman

Paimion Teatteri hakee ohjaajaa

Ohjaajaksi Paimion Teatteriin?

Ja ei hätää, kesän Nunnia ja konnia -suurmusikaali valmistuu hyvää vauhtia valloittavan Eija-Irmeli Lahden hellässä huomassa ja syksyn Tähkäpää -esityksen ohjaajana toimii teatterilavoiltamme tuttu Mira Lattu. Etsimmekin nyt ohjaajaa tulevaan talviteatteriin!

Harrastajateatterimme on toiminut vuodesta 1978 ja ensimmäiset vuosikymmennet kesäteatteri näytteli suurinta roolia toiminnassamme.

Lapsi- ja nuorisoteatteri tuli kuvioihin vuonna 1998 ja talviteatteritoiminta alkoi vuonna 2015 monien mieleen painuneella Pesulan likat -esityksellä. Talviteatterin ensi-ilta on perinteisesti ollut uudenvuoden aattona Vistan Näyttämöllä (Hirsitie 2, 21530 Paimio) ja ensemble on yleensä ollut noin kymmenhenkinen.

Mahdolliset lisätiedustelut sekä ohjaustarjoukset voi lähettää 30.4.2022 mennessä osoitteeseen info@paimionteatteri.fi. Vastaanotamme myös ehdotuksia esityksestä! Talviteatterimme on tunnettu musiikki-ilotteluista, joten jos mielessäsi tai pöytälaatikossasi olisi meille sopiva esitys, niin samaan sähköpostiosoitteeseen voi siitäkin laittaa viestiä.

Tehdään tästä mahtava teatterivuosi!

#paimionteatteri

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat Avoimet haut