04.08.2020

Paraabelin syksyn avoimet kurssit

SARJA-kurssit löytyvät kootusti osoitteesta: https://www.facebook.com/events/204331200980739/

Yksittäisille kursseille tulee tarkemmat omat tapahtumat ja kuvaukset niiden lähestyessä ja ne linkataan tuohon tapahtumaan.

Keväältä syksylle siirtyi koronan takia "Ohjaaminen ja hyvä ojaustapa" sekä "Käsikirjoittaminen". Lisäksi syksyn kursseina viimeksi suosittu tunnetaidot -kurssi sekä uutuutena TAIKE:n tukema Paraabelin praktiikkaan perustuva kurssi läsnäolevaan näyttelijäntyöhön. Tässä nämä:

 

29.-30.8.2020 Ohjaaminen ja hyvä ohjaustapa

Kurssilla perehdytään produktion ja ihmisten ohjaamiseen, etsitään omaa ohjaajuutta ja hyvää ohjaustapaa sekä opetellaan ymmärtämään ja näyttämöllistämään tekstiä.
 
Tarkempi kurssisisältö kurssin omasta FB-tapahtumasta:
https://www.facebook.com/events/530474557596712/

 

26.-27.9.2020 Käsikirjoittaminen

Kurssilla vähennetään tyhjän paperin kammoa, innostutaan, tutustutaan käsikirjoittamisen käytäntöihin ja dramaturgisiin rakenteisiin sekä tietysti kirjoitetaan ja luetaan yhdessä tekstejä!
 

28.-29.11.2020 Miltä nyt tuntuu?

Suositulla tunnetaitokurssilla tutkitaan ja tulkitaan tunteita toiminnallisten harjoitusten ja keskustelun kautta. Mitä tunteet ovat ja mihin niitä tarvitaan? Kuinka kokea tunteet arjen voimavarana? Tunnetaitotreeni on sovellettavissa niin näyttämölle kuin kulissien taakse jokaisen omaan elämään.
 

12.-13.12.2020 Paraabelin praktiikka

Näyttelijäntaiteessa pidämme tärkeänä ilmaisun autenttisuutta ja aitoa vuorovaikutusta. Paraabelin praktiikkakurssi tarjoaa keinoja näyttelijän aitoon ja dynaamiseen läsnäoloon sekä tilankäyttöön ja vuorovaikutukseen yleisön kanssa.
Taiteen edistämiskeskus tukee praktiikan kehittämistä ja tämän kurssin toteuttamista.
 
----
 
Avoimilla kursseillamme jokainen työskentelee omista lähtökohdistaan ja uskomme, että tasa-arvoisessa ryhmässä jokainen voi oppia ja mahdollistaa toisten oppimista. Kursseille voi siis osallistua, vaikka teatteri olisi uudehko juttu, mutta ne sopivat loistavaksi täydennykseksi ja syvennykseksi myös eri esittävien taiteiden ammattilaisille tai muuten työssään esiintyville.

Kurssimaksu on 95/80€ ja viimeinen ilmoittautumispäivä on viikkoa ennen kurssin alkua. Jos osallistuu useampaan kuin yhteen viikonloppuun, saa seuraavista kursseista 25 % alennuksen. Kursseille osallistumisen alaikäraja on 16 vuotta, yläikärajaa ei ole.
 
Kurssit järjestetään Studio Tasaamolla, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä osoitteessa Höyläämötie 18 A. Kurssit toteutuvat, mikäli niille saadaan riittävästi osallistujia. Tästä tiedotetaan aina kurssin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mukaan yhdelle kurssille mahtuu noin 14 henkilöä.
 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info(a)paraabeli.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset koulutus