19.10.2020

PerfHEL Showcase

Performing HEL 

Koulutus 3.11.2020 Zoomissa

 

Kansainvälistymisen ABC Performing HEL INFO  

Hei tanssin, teatterin tai sirkuksen ammattilainen, kiinnostaako kansainvälistyminen, mutta et tiedä mistä tai miten lähteä liikkeelle? Tämä verkkotapahtuma on sinulle!

Mitä kaikkea kansainvälinen toiminta voi esittävissä taiteissa olla, mitä se vaatii ja miten tiedotuskeskukset voivat siinä auttaa? Tarjolla tiivis paketti tietoa ja yhteistä pohdintaa mm. messuista ja katselmuksista, residensseistä ja koulutuksista, viestinnästä ja työkaluista, myynnistä, verkostoitumisesta ja yhteistuotannoista. Tule kuulemaan ja esittämään kysymyksiä, tilaa on myös keskustelulle. 

Tilaisuuden päättää Performing HEL -info, jossa osallistujilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä liittyen Helsingissä 2.-5.9.2021 järjestettävään Perfoming HEL -katselmukseen ja 4.11.2020 alkavaan ohjelmistohakuun.

Koulutus on osa kotimaisen esittävän taiteen Performing HEL showcasen maksuttomien työpajojen sarjaa, jonka tavoitteena on tarjota näkökulmia ja osaamista tanssin, teatterin ja sirkuksen ammattilaisille. Tutustu työpajoihin: www.performinghel.fi/open-call/workshops/  

Koulutuksen kieli on suomi. Tilaisuus tallennetaan.

 

Puhumassa kansainvälisten asioiden päälliköt 

Hyde Hytti, Teatterin tiedotuskeskus TINFO

Katarina Lindholm, Tanssin tiedotuskeskus

Lotta Nevalainen, Sirkuksen tiedotuskeskus


Paikalla myös Performing HEL:n tuottaja Anni Leino Tanssin tiedotuskeskuksesta.

 

Aika: 3.11.2020 klo 10-12.30 (Performing HEL info 12-12.30)

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu 1.11.2020 mennessä: info (a) performinghel.fi. Kerro samalla, mistä haluaisit erityisesti kuulla liittyen kansainväliseen työskentelyyn. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille 2.11.2020 iltapäivällä.

Information in English:

PerformingHELTrainingvol1

Sinua voisi kiinnostaa

Kansainvälisyys Hankkeet Koulutukset Events