Performing HEL 2021

Performing HEL showcase

 

Katselmus ja neljän valmennuksen paketti kansainvälistymisestä. Vuoden 2021 Performing HEL -katselmukseen valitut ryhmät ja teokset julkistetaan maaliskuussa.

Performing HEL showcase 2.-5.9.2021 on sirkuksen, tanssin ja teatterin yhteinen myyntitapahtuma. Se on suunnattu kansainvälisten sekä kotimaisten festivaalien ja esitystalojen ohjelmistoista vastaaville. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan Helsingin juhlaviikkojen kanssa. Se esittelee lähes 30 kotimaista sirkuksen, tanssin ja teatterin kansainvälisesti kiinnostavaa tekijää ja teosta.
 
Ammattilaistapahtuman avoimeen hakuun vastaanotettiin yhteensä 139 hakemusta. Vuoden 2021 Performing HEL -katselmukseen valitut ryhmät ja teokset julkistetaan maaliskuussa.
 
Performing HEL 2021 pääjärjestäjinä toimivat Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset. Yhteistyökumppaneina ovat Helsingin juhlaviikot, Kansallisteatteri, Svenska Teatern, Espoon Kaupunginteatteri ja Teatterin tiedotuskeskus (TINFO).

Tutustu myös syksyllä 2020 järjestetyn Performing HEL -infotilaisuuden materiaaleihin (pdf)

Seuraava, kaikille avoin kansainvälisyysvalmennus pidetään 17.2.2021 Zoomissa. Tästä tulossa lisätietoja ja ilmoittautumislinkki tammikuun loppupuolella. Seuraa tätä sivua, TINFO-tiedotetta, somekanavia sekä Performing HEL -verkkosivua. 

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Hakuun ja tapahtumaan liityvät kysymykset:
vastaava tuottaja Anni Leino, anni.leino (a) danceinfo.fi, 040 182 3722

Kansainvälistyminen ja siihen liittyvät aiheet:
kansainvälisten asioiden päällikkö Katarina Lindholm, katarina.lindholm (a) danceinfo.fi, 040 182 1621

#performinghel2021 #performinghel

“The work was really high quality and I loved getting so many different experiences at once! The team was so friendly and it felt like a creative family rather than a formal event – very enjoyable!”
– Feedback from the 2019 edition

 

Sinua voisi kiinnostaa

Kansainvälisyys Events Avoimet haut