13.12.2022

Performing HEL logobanneri 2023

Performing HEL: vieraana ohjaaja Selma Vilhunen

15.12.2022 klo 10-12, Teatterimuseo, Helsinki

Nyt on esittävän taiteen ammattilaisille ainutlaatuinen tilaisuus tulla kuulemaan ohjaaja-käsikirjoittaja Selma Vilhusen ajatuksia mm. dokumentaarisen ja fiktiivisen kerronnan rakentamisesta ja rytmittämisestä, sekä siitä millaisia työvälineitä hän itse käyttää elokuviensa suunnitteluun.
Keskustelun pohjaksi suosittelemme katsomaan YLE Areenasta Vilhusen elokuvan Hobbyhorse Revolution (tuotanto Tuffi Films) https://areena.yle.fi/1-50731333
 
Tilaisuus on osa Performing HELin tulevaisuustyöpajojen sarjaa, jossa tutkitaan ja kokeillaan vaihtuvien asiantuntijoiden kanssa erilaisia lähestymistapoja alunperin näyttämölle tehdyn teoksen muuntumista digitaaliseksi, ruudulle tehdyksi teokseksi.
 
Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, jotta osaamme varata oikean määrän kahvia ja sämpylöitä.
Tilaisuutta ei striimata eikä tallenneta myöhemmin katsottavaksi. Tule siis paikalle keskustelemaan kollegojen kanssa!
 
 
***
Performing HEL on suomalaisen teatterin, tanssin ja sirkuksen tekijöiden ja sisältöjen näyteikkuna kansainvälisille ja kotimaisille markkinoille. Se tarjoaa jo kansainvälistä toimintaa tekeville ryhmille paikan vahvistaa verkostojaan. Samalla se on myös väylä kansainvälistymisestä kiinnostuneille uusille taiteilijoille. Seuraava Performing HEL järjestetään 31.8.-3.9.2023.
 
Vuoden 2023 Performing HEL:in järjestävät Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskus ja Teatterin tiedotuskeskus (TINFO) yhdessä yhteistyökumppaneiden, Helsingin Juhlaviikot, Svenska Teatern, Kansallisteatteri ja Espoon kaupunginteatteri kanssa.
 
Vuosina 2022-2023 Performing HEL saa tukea Next Generation EU -ohjelmasta.

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset