10.02.2021

Pragma

Pragman Tuottajaklinikka

Hei, meillä on iloisia uutisia! Muistatko viime keväänä pilotoidun Tuottajaklinikkamme? Olemme päättäneet tehdä Tuottajaklinikasta osan vakituisia palveluitamme.

Kaipaatko tuotannollista apua, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta palkata omaa tuottajaa tai haluat apua vain yksittäisiin kokonaisuuksiin? Jos vastasit kyllä, Tuottajaklinikka on toiveidesi täyttymys. Tuottajaklinikalla vastaamme taiteilijoiden ja tuottajien kysymyksiin ja autamme kaikissa niissä tuotannollisissa, hallinnollisissa, viestinnällisissä ja myynnillisissä asioissa, joissa apua kaivataan.

Voit varata meiltä 8.2.2021 alkaen tunnin mittaisia tapaamisaikoja. Kerrothan sähköpostissa muutamalla lauseella, mitä asiaa haluat käsitellä, jotta ehdimme tutustua asiaasi ennen tapaamista. Jokainen tapaamiskerta sisältää lyhyen ennakkovalmistautumisen asiaasi. 

Hinta:
75,00 € (sis. ALV 24 %) / tapaamiskerta
Hinta sisältää 60 minuutin tapaamisen sekä noin puolen tunnin valmistautumisen ja materiaaleihin tutustumisen ennen tapaamista. Ennakkomateriaalit tulee toimittaa vuorokausi ennen tapaamista. 

Ajanvaraus ja yhteydenotot:
Sanja Kulomaa
Tuottaja
+358503371333
sanja@pragmahelsinki.fi

"Koronapandemia toi viime vuonna raadollisen selvästi näkyväksi sen, kuinka yksin freelancerit alallamme ovat. Koeponnistimme tästä motivoituneina keväällä 2020 Tuottajaklinikka-palvelun, jolla pyrimme tukemaan ja auttamaan tanssi- ja sirkuskentän toimijoita myös omaa asiakaskuntaamme laajemmin. Kokeilu osoittautui onnistuneeksi ja palvelulle toivottiin jatkoa. Niinpä olemme nyt enemmän kuin ilahtuneita voidessamme ottaa kiitosta keränneen Tuottajaklinikan osaksi vakituisia palveluitamme", kertoo tuottaja Sanja Kulomaa.

Tuottajaklinikka – Pragma Helsinki

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset