01.06.2021

BC julisteet

Projektituottaja Baltic Circleen

 
Etsimme Baltic Circle -teatterifestivaalille projektituottajaa nelivuotiseen Koneen säätiön rahoittamaan Tulevan näyttämö -hankkeeseen. Työ alkaa syksyllä 2021 tähdäten seuraavaan festivaaliin, jota vietetään Helsingissä 19.–27.11.2021. 
 
Tulevan näyttämö on hanke, joka muuttaa pandemian aikaista ja jälkeistä taidekenttää moninaisemmaksi ja tuotantomallia kestävämmäksi. Se tarjoaa kolmelle esitystaiteen työryhmälle työskentelyresidenssin, kaksi tuotantopaikkaa festivaalin ohjelmistossa sekä tuotanto-, viestintä- ja sisällöllistä tukea. Tulevan näyttämö on suunnattu tekijöille, jotka kyseenalaistavat esimerkiksi kehoon, kykyyn, kieleen tai kokemukseen liittyviä normeja ja kokevat tarvitsevansa praktiikalleen avoimempaa tilaa. 
 
Tuottajan päävastuuna on hankkeen itsenäinen koordinointi ja tiivis yhteistyö kolmen hankkeen puitteissa työskentelevän työryhmän kanssa. Soveltuvalta hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä, sujuvaa englannin kielen taitoa, tarkkuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Emme edellytä suomen kielen osaamista. 
 
Tuottaja tulee osaksi Baltic Circlen tiimiä, johon kuuluvat vakituisesti taiteellinen johtaja, toiminnanjohtaja, tuotantopäällikkö sekä viestintäpäällikkö, ja syksyisin tiimi kasvaa useilla festivaalityöntekijöillä. Tiimi työskentelee sekä Baltic Circlen toimistossa Helsingin Töölössä että etänä. 
 
Tuottajan palkka on 2600e/kk. Tuottaja työskentelee ympäri vuoden, mutta työ painottuu syksylle. Arvioidut vuotuiset työmäärät ovat:
 
2021 syksy: 1,5 kk
2022: 4 kk  
2023: 4 kk
2024: 2 kk
 

Hakuohjeet ja aikataulu

CV:n lisäksi pyydämme vastaamaan kirjallisesti seuraavaan kahteen kysymykseen (max. 1000 merkkiä per vastaus):
 
Millaisia tuotannollisia rakenteita turvallinen tila mielestäsi vaatii?
 
Miten hankkeessa työskentely voisi kehittää tuotannollista osaamistasi?
 
Tiedustelut ja hakemukset viimeistään lauantaina 12.6.2021
Toiminnanjohtaja Asta Teräväinen, asta(at)balticcircle.fi
 
Olemme haastatteluun valittuihin yhteydessä 16.6.2021 mennessä ja haastattelut järjestetään 21.–22.6.2021 etänä tai Baltic Circlen toimistolla Töölössä, Helsingissä. 
 

Baltic Circle

Baltic Circle on vuonna 2000 perustettu kansainvälinen teatterifestivaali, joka järjestetään vuosittain marraskuussa Helsingissä. Festivaali luo intensiteettejä kaupunkiin, tutkii ajankohtaisia ilmiöitä, ottaa kantaa ja kutsuu vuoropuheluun. Baltic Circle korostaa yhteisöllisyyden, yhteistyön ja pitkäjänteisyyden merkitystä festivaalin rakentamisessa ja pyrkii omassa toiminnassaan edistämään yhdenvertaisuutta, sosiaalista ja ekologista kestävyyttä, solidaarisuutta ja sukupuolten tasa-arvoa.
 
Festivaalin katto-organisaatio on Q-teatteri ry.
 
 

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Työpaikat