13.10.2021

Puhetta nukeista -webinaari

Puhetta nukeista osa 2  webinaari Pikku Aasin Nukketeatterifestivaalilla  27.10.!

Suomen UNIMA ry ja Pikku Aasin kansainvälinen nukketeatterifestivaali järjestävät yhteistyössä tämän vuoden toisen Puhutaan nukeista -webinaarin. Webinaariin on vapaa pääsy ja se on katsottavissa ajalla  27.-31.10.

Luvassa kiinnostavaa keskustelua nukketeatterista ja pedagogiikasta, keskustelijoina Sinikka Meurman (Tampere) aiheena nukketeatteri pedagogisena työvälineenä nuorten ja aikuisten kanssa ja Yvonne Ström (Vaasa) aiheena nukketeatterin ja lapsiyleisön välinen vuorovaikutus.

Tilaisuus on kaksikielinen ja tilaisuuden vetäjänä toimii Maria Lindeman.

Linkki keskusteluun tässä

Keskustelutilaisuus on nähtävillä verkossa koko festivaalin ajan 27.-31.10. festivaalin ja UNIMAn sivuilla.


Tervetuloa myös Pikku Aasin kansainvälisille nukketeatterifestivaaleille - lapsille ja aikuisille!

Pikku Aasi International Puppet Theatre Festival on koko perheen nukketeatteritapahtuma. Tänäkin vuonna haluamme jakaa esityksiä myös verkkoon ja antaa mahdollisuuden osallistua festivaaleille myös meistä kaukana asuville lapsille ja vanhemmille. He voivat katsoa nukketeatteria kotoa, koulusta, päiväkodista tai vaikka mökiltä.

Kymmenen nukketeatteriryhmää (Video online ja Cinema): Suomi, Ruotsi, Yhdysvallat, Ranska, Espanja, Italia, Slovenia, Puola ja Nukkereaktori – FIN (Livenä ), Pikku Aasin Nukketeatteri -FIN (Livenä)

Festivaalin lisätiedot ja ohjelmiston näet sivulta FESTIVAALIN OHJELMISTO

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat