12.11.2020

Punkkua ja puhetta -klubi

Punkkua ja puhetta -klubi

PUNKKUA JA PUHETTA -KLUBI PE 20.11. KLO 18–21

Teatteri Avoimet Ovet luo syksyn pimeneviin iltoihin nojatuoliin uppoutumisen ja ajatteluun hurahtamisen keitaan. Punkkua ja puhetta -klubissa kielitieteilijä Janne Saarikivi haastaa aikamme kiinnostavimpia ajattelijoita hitaisiin, pitkiin ja syvissä lumissa talvehtivien aiheiden filosofisiin keskusteluihin. Millaista tietoa kaikenmaailman dynaamisen pöhinän ja urbaanin kohinan kulissien taakse hiljaisuuden läsnäoloon kätkeytyy?

Perjantaina 20.11. klo 18 Janne Saarikiven vieraaksi saapuu Sirpa Kähkönen. Lopuksi luvassa on tunti tanssia vinyylien tahdissa! DJ:nä teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen! Baari on tilaisuuden ajan auki.

Sirpa Kähkönen on historiallisiin ja yhteiskunnallisiin aiheisiin keskittynyt kirjailija ja kolumnisti. Kähkösen teoksissa keskeisiä teemoja ovat siviilien kohtalot kriisiaikoina, lasten ja naisten historia sekä suurten aatteiden ja utopioiden vaikutukset yksilöiden elämään. Kähkönen on toiminut vuodesta 2018 Suomen Kirjailijaliiton puheenjohtajana ja ennen sitä hän toimi kirjailijoiden sananvapausjärjestö PENin puheenjohtajana 2011–2018.

Punkkua ja puhetta -klubia isännöi ja keskusteluun vierailijoitaan johdattelee kielitieteilijä ja suomalais-ugrilaisten kielten professori Janne Saarikivi. Hän toimii aktiivisesti yhteiskunnallisena keskustelijana, julkaisee kolumneja ja kirjoituksia valtakunnan merkittävissä lehdissä ja toimii ajankohtaiskommentaattorina Yleisradion Jälkiviisaat-ohjelmassa. Saarikivi on myös ansioitunut tietokirjailija, jonka viimeisin julkaisu on esseeteos Suomen kieli ja mieli

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Otamme 20 ensimmäistä osallistujaa sisään.

Tunti tanssia keskustelun lopuksi toteutuu, mikäli koronasuositukset sen sallivat.

Punkkua ja puhetta -klubi on Teatteri Avoimien Ovien aulatilaisuus ja noudattaa teatterin Covid-19 turvallisuussuosituksia: https://www.avoimetovet.fi/…/ohjeistus-teatteri-avoimien…/

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset