20.01.2022

Q-teatterin logo

Q-teatteri etsii toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen

Toiminnanjohtajan vastuualueena on Q-teatteri ry:n hallinnollinen ja taloudellinen johtaminen ja kehittäminen, sekä henkilöstöhallinto ja henkilöstön johtaminen.

Toiminnanjohtaja vastaa strategian toteuttamisesta ja edustaa Q-teatteria organisaationa yhdessä teatterin taiteellisen johtajan kanssa.

Q- teatteri ry:n muodostavat kolme itsenäisesti sisältöään suunnittelevaa osastoa: Q-teatterin teatterituotannot, kansainvälinen teatterifestivaali Baltic Circle, sekä yleisötyö- ja yhteisöteatteri.

Toiminnanjohtaja johtaa tätä kokonaisuutta koossa pitävän organisaation kehittämisestä.
Hän vastaa henkilöstöhallinnosta ja henkilöstön johtamisesta ja on lähiesihenkilö teatterin työntekijöille. Q-teatteri on yhteisöllinen työpaikka, jossa haluamme kiinnittää huomiota työhyvinvointiin, viihtyvyyteen ja yhteistyökykyyn.

Toiminnanjohtajan vetovastuulla on myös yhdistyksen rahoituspohjan varmistaminen ja uusien rahoituskanavien löytäminen, sekä Q-teatterin edustaminen taidepolitiikkaan liittyvissä asioissa yhdessä teatterinjohtajan kanssa.

Q-teatterin toiminnanjohtaja toimii tiimissä yhdessä teatterinjohtajan, teatterituotantojen tuottajan ja tarpeen vaatiessa festivaalin sekä yhteisöteatterin toiminnanjohtajien kanssa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä alan soveltuvaa tutkintoa tai vastaavaa työkokemusta taide- ja kulttuurihallinnosta. Pidämme tärkeänä henkilön kykyä yhteistyöhön ja itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Käytämme työyhteisössä molempia.

Tarjoamme joustavan ja itsenäisen työn sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät kiinnostavalla paikalla Suomen teatterikentällä.
Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja palkka on kokemuksen mukaan 3350-3600€/kk.
Tehtävä täytetään täysiaikaisena vuoden 2023 alusta ja sopimuksen mukaan osa-aikaisena 20% työajalla elokuusta -22.
Työsopimuksessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

 

* Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse viimeistään torstaina 17.2.2022. kello 16.00 mennessä esa.kylmala@q-teatteri.fi

* Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin 21.2.2022 mennessä.

* Haastattelut toteutetaan Helsingissä viikoilla 8 ja 9
 ja valinnasta ilmoitetaan 18.3.2022 mennessä.

* Lisätietoja antaa Annukka Pykäläinen (ry:n hallituksen pj) puhelimitse 0415132334 ma ja ti klo 14-16 tai annukka.pykalainen@q-teatteri.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat