12.03.2021

Rakastajat

Rakastajat-teatteri etsii tuotantosihteeriä/tuottajaa!

Etsimme tuotantosihteeriä/tuottajaa. Viikoittainen työaika on sovittavissa hakijan tilanteen mukaan 50-100%. Tehtävä on vakituinen ja alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Työnkuvaan kuuluu esitysten tuotannolliset työt, viestintä ja koordinointi. Tilanteen mukaan työnkuvaan voidaan sisällyttää myös muita teatterin arkeen liittyviä tehtäviä. Hakijalta odotetaan aiempaa kokemusta kulttuurituotannon ja/tai teatterialan tehtävistä. Hakijan eduksi katsotaan lisäksi esimerkiksi talous-, viestintä- ja markkinointiosaaminen. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus teatteria ja kulttuurialaa kohtaan, kyky toimia erilaisten ihmisen kanssa ja taito hallita laajoja kokonaisuuksia.

Tietoja työnantajasta:
Porilainen Rakastajat-teatteri on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista vapaan ammattiteatterikentän toimijoista. Työyhteisöömme kuuluu joukko ammattitaitoisia ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvia tekijöitä, joiden joukossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin osana jatkuvasti kehittyvää teatteriamme. Sinulla on mahdollisuus olla merkittävässä osassa teatterin kehitystyössä, ideoida uusia toimintatapoja ja vaikuttaa teatterin ohjelmistovalintoihin. Saat oman äänesi kuuluviin ja työlläsi on todella merkitystä. Lisäksi pääset työskentelemään erilaisissa työryhmissä, joten verkostoituminen suomalaisessa teatteri-, kulttuuri- ja musiikkimaailmassa tulee tapahtumaan luonnostaan. Meillä ei ole tylsää!

Vuonna 2021 teatteri juhlii 30-vuotistaivaltaan, jonka aikana se on kasvanut pienestä huoneteatterista yhdeksi Satakunnan monipuolisimmista tapahtumataloista. Teatteri toimii Porin Puuvillan sydämessä, tunnelmallisessa Kehräämössä, ja sen ohjelmistoon kuuluu omien tuotantojen lisäksi monipuolinen vierailu- ja musiikkiohjelmisto sekä Lain§uojattomat-teatterifestivaali. Kehräämön lisäksi teatteri tuottaa esityksiä hallinnoimaansa Studio Hilkkaan.

Rakastajat-teatteri noudattaa Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme ry:n suosituksia.

Hakemukset sekä CV:t toimitetaan osoitteeseen angelika@rakastajat.fi viimeistään 31.3. Haastattelut tehdään huhtikuun ensimmäisen kahden viikon aikana.

Lisätietoja antaa:
Angelika Meusel
044 593 3414