08.03.2021

Routa Company etsii tanssijaa

Routa Company etsii yhtä tanssijaa Jouni Järvenpään uuteen tanssiteokseen ja omaehdotteiseen työhön Routa Companyssa, Kajaanissa. Määräaikaisen työsuhteen kesto on 30.8. - 12.12.2021. Työ on täysipäiväistä ja palkka on 2420 € / kk. Työ sisältää lisäksi joitain Routa Companyn toimintaan liittyviä muita tehtäviä. Routa Company tarjoaa mahdollisuuden majoittua työsuhteen ajan Roudan residenssiasunnossa Kajaanin keskustassa.

Toteutettava tanssiteos käsittelee näkymistä ja tietoisuutta, ja on suunnattu aikuisille ja aikuisenmielisille. Esitys harjoitellaan elo-lokakuun aikana ja se saa ensi-iltansa lokakuun lopulla. Teosta esitetään työsuhteen loppuun saakka niin Kajaanissa Generaattorilla, kuin kiertävänä esityksenä. Teoksen muu taiteellinen työryhmä koostuu haettavan tanssijan lisäksi toisesta esiintyjästä, koreografista, lavastaja-keskustelijasta ja säveltäjästä.

Teosharjoitukset, esitykset ja muu Routa Companyn toimintaan liittyvä työ vievät noin 3/4 tanssijoiden työajasta. Minimissään 1/4 työajasta on tanssijan omaa työtä, Routa Companyn omaehdotteisen palkkausmallin mukaisesti.

Omaehdotteisenn työn sisältö rakentuu tanssijan omista kiinnostuksen kohteista ja ideoista. Tämän työn osuuden tarkoitus on antaa tanssijalle mahdollisuus kehittää omaa taiteilijuuttaan ja taideajatteluaan palkatussa työsuhteessa. Työn sisältö suunnitellaan yhdessä Routa Companyn taiteellisen johtajan ja tuottajan kanssa. Tanssijan ehdotus ja hänen taiteelliset tarpeensa toimivat omaehdotteisen työn osuuden muodostamisen tärkeimpänä perusteena. Omaehdotteisen työn pääasiallinen suorituspaikka on Kajaani.

Esikarsinta suoritetaan hakemuksen perusteella ja lopullinen valinta tehdään koetanssin jälkeen. Koetanssi järjestetään Generaattorilla Kajaanissa pe 21.5.2021 klo 9-16.

Lähetä hakemuksesi PDF -muodossa osoitteeseen jouni[ät]routacompany.fi, aiheella “työhakemus [oma nimesi]”. Hakemus saa olla max. yhden sivun mittainen. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 14.3.2021. Hakemuksen tulee sisältää:

1) nimi ja yhteystiedot

2) yksi linkki 2-5 min. mittaiseen videoklippiin, jossa näkyy tanssiasi. Aiheena on joko

                             a) tanssin kautta näkyminen TAI

                             b) tanssin takana piilossa pysyminen.

3) kerro lyhyesti, kuinka haluat toteuttaa työn vapaata, omaehdotteista osaa Kajaanissa

Hakemuksen lisäksi liitä mukaan CV:si.

Tiedustelut:

Jouni Järvenpää, taiteellinen johtaja ja koreografi
jouni[ät]routacompany.fi
0456754890

Miia Kauppinen, tuottaja
miia[ät]routacompany.fi
0440556977

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat Avoimet haut