02.10.2023

Rovaniemen teatterirakennus

Rovaniemen Teatteri etsii taloussuunnittelijaa

Rovaniemen Teatteri on Lapin suurin teatteritaiteen toimija.  Kotimme ja työpisteesi sijaitsee Rovaniemellä Alvar Aallon suunnittelemassa Lappia-talossa. Palveluksessamme on noin 50 teatterialan erikoisosaajaa, jotka tuottavat korkeatasoista teatteritaidetta Suomen arktisella päänäyttämöllämme. Asiakaslähtöisyyden lisäksi meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja arvostava työkulttuuri.

Vahvistamme hallintotitiimiämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen talousasiantuntijaa.

Jos nautit tarkkuutta vaativista työtehtävistä ja koet työn imua monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa, saatat olla etsimämme henkilö.

Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat teatterin taloussuunnitteluprosessiin osallistuminen sekä talouden seurantatietojen tuottaminen ja kehittäminen. Osallistut talousarvion ja tilinpäätöksen valmisteluun sekä tuotat erilaisia laskelmia, ennusteita ja raportteja. Tehtävään sisältyy myös hanke- ja avustushakemusten laadintaa sekä niiden raportointia. Edellytämme sujuvaa suomen kielen ja kirjallisen ilmaisun taitoa.

Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai opistotason tutkinto sekä kokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä vastuullista ja järjestelmällistä työotetta.

Tarjoamme sinulle luovan työympäristön ja työyhteisön, kiinnostavan tehtäväkokonaisuuden teatterialan sisäpiirissä sekä teatterialan TES:n mukaisen korvauksen, jolloin palkka on 2500-3200 euroa osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työsuhde-etuihisi kuuluvat mm. talomme tuottamat esitykset sekä kulttuuri- ja hyvinvointietu.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi PDF-muodossa 12.10. mennessä osoitteeseen sari.alatalo@rovaniementeatteri.fi. Tehtävä täytetään 1.12. alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä voidaan sopivan henkilön löydyttyä täyttää jo hakuaikana. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä toiminnanjohtaja Sari Alatalolta sähköpostitse tai puhelimitse 0400282483.

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat