27.10.2021

Rovaniemen kulttuuritoimiston ohjelmistohaku vuodelle 2022

Rovaniemen kaupungin kulttuuripalveluissa toimiva kulttuuritoimisto vastaa yleisten kulttuuripalvelujen tuottamisesta Rovaniemen laajalla kaupunkialueella. Kuntien kulttuuritoimintalain mukaisesti tavoitteena on tuottaa eri kohderyhmille monipuolista kulttuuritarjontaa, joka tukee yhdenvertaista taide- ja kulttuuripalvelujen saatavuutta ja saavutettavuutta sekä vahvistaa kuntalaisten osallisuutta ja kulttuurin ja taiteen ammattimaisia toimintaedellytyksiä.

Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto järjestää kulttuuripalveluita alueen kouluissa, päiväkodeissa, ikäihmisten päiväkeskuksissa ja ympärivuorokautisen hoivan yksiköissä, Rovaniemen kylien alueella sekä keskustan matalan kynnyksen toimipaikoissa kuten kulttuuritalo Wiljamissa, Mondella ja Rovaniemen kaupunginkirjastolla. Kulttuuritoimiston säännölliseen toimintaan kuuluu mm. TÄ! -kulttuuriklubi, joka tarjoilee erilaisia elämyksiä esittävän taiteen kentältä.

Valinnassa kiinnitetään huomiota taiteellisen laadun ohella siihen miten esitykset, konsertit ja työpajat soveltuvat vaihteleviin esitystiloihin ja kiertuetoimintaan. Ohjelmistoon valittujen hakijoiden kanssa neuvotellaan ja sovitaan erikseen käytännön yksityiskohdista sekä aikatauluista. Myöhästyneitä tai muilla keinoilla toimitettuja hakemuksia ei huomioida.

Hakuaika on 25.10.-14.11.2021.

Sähköinen hakulomake
 
Lisätietoja:
Irene Tikka, kulttuurituottaja, 040 610 8776, irene.tikka@rovaniemi.fi
Annu Nietula, kulttuurituottaja, 040 560 0814, annu.nietula@rovaniemi.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Avoimet haut