07.08.2020

SAMPO XX -nukketeatterifestivaali

Nukketeatteri Sampo on järjestänyt kansainvälistä SAMPO nukketeatterifestivaalia vuodesta 2016 lähtien. Keväällä tämän vuoden tapahtuma jouduttiin panemaan jäihin koronapandemiasta johtuen. Koska
tilanne on siitä helpottunut ja yleisötapahtumia saa taas järjestää, päätimme järjestää festivaalin pienimuotoisempana pop-up-tapahtumana: SAMPO XX!

Festarin päivämäärät ovat 26.-30.8. ja tapahtumapaikkoina Nukketeatteri Sampon ohella Teatteri Avoimet Ovet, Annantalo ja muutama muu. Ohjelma julkistetaan 14.8. jonka jälkeen lippuja voi varata. Luvassa on esityksiä kaikenikäisille, lapsille ja aikuisille, ja muutamia erityisempiä, kiinnostavia juttuja nukketeatterin kotimaiselta kentältä.

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy, mutta toivomme ennakkovarausta, jotta yleisömäärä on helpommin hallittavissa. Kaikissa tapahtumissa huolehditaan tarkoin yleisön ja työntekijöiden turvallisuudesta ja kiinnitämme erityistä huomiota turvaväleihin ja hygieniaan. Tarkempi turvallisuusohjeistus on tulossa ennen festaria. Yleisömme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää!

Seuratkaa tiedotustamme verkkosivuilla https://sampofestival.fi, ohjelma ilmestyy sinne perjantaina 14.8.2020.

Lisätietoja:

Anna Martikainen
+358 (0)20 735 2231
anna.martikainen(a)nukketeatterisampo.fi

Sinua voisi kiinnostaa

Festivaalit Tapahtumat Ilmoitukset