15.02.2022

SafeOnStage

SafeOnStage -loppuseminaari - Aika työturvallisuuden kehittämiselle on nyt!

Metropolia Ammattikorkeakoulun SafeOnStage-hankkeessa on kehitetty esitys-. teatteri- ja tapahtumatekniikka-alan työturvallisuuskoulutusta. Hankkeen päätöstapahtumissa julkaistaan hankkeen kehittämä työturvallisuuskoulutuksen malli ja jatketaan keskustelua alan työturvallisuudesta.

Seminaarissa esitellään hankkeessa kehitetty työturvallisuuden koulutusmalli. Lisäksi julkaisemme työturvallisuusosaamisen checklistit alan eri toimintaympäristöihin sekä tuoreen version ETTE-työturvallisuuskoulutuksen Opiskelijan kirjasta. Seminaarin keynote-puheenvuorossa Helena Kastikainen pureutuu nykyajan johtamiseen. Onko lähtökohdilla väliä, jos hallitsee itsensä johtamisen lainalaisuudet?

Aika: keskiviikko 23.3. klo 10-12
Paikka: Zoom tai Metropolian Arabian kampus
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://bit.ly/SoSseminaari


Esitystekniikan kouluttajafoorumi

Seminaarin yhteydessä järjestetään esitystekniikan kouluttajafoorumin verkostotapaaminen. Tapaamisessa pääset jatkamaan keskustelua turvallisuuskoulutuksesta ja jakamaan kokemuksia. Kouluttajafoorumin tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki esitystekniikan kanssa tekemisissä olevat ja esitystekniikan koulutussisällöistä kiinnostuneet.

Aika: keskiviikko 23.3. klo 13-15
Paikka: Zoom tai Metropolian Arabian kampus
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://bit.ly/SoSseminaari

Sekä seminaari että kouluttajafoorumi järjestetään hybriditilaisuuksina. Voit osallistua niihin joko etänä tai koronarajoitusten niin salliessa paikan päällä Metropolian Arabian kampuksella. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Ilmoittautuminen tilaisuuksiin päättyy 16.3.

Tervetuloa!

Lisätietoja SafeOnStage-hankkeesta: https://safeonstage.metropolia.fi/etusivu

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset Julkaisut