30.09.2022

Satupäivä 2

Satupäivä 18.10.

Satupäivään ovat tervetulleita osallistumaan kaikki halukkaat ja kutsumme kaikki päiväkodit, koulut, järjestöt, kulttuurilaitokset ja sadun ystävät viettämään kanssamme tarinoiden juhlaa.

Voit osallistua Satupäivään esimerkiksi

  • järjestämällä satuteemaista ohjelmaa
  • ryhtymällä sadunlukijaksi
  • ottamalla osaa päivän tapahtumiin
  • avaamalla satukirjan kotisohvalla ja rauhoittumalla tarinan ääreen.

Satupäivän ohjelma päivittyy tälle sivulle

Ryhdy tapahtumajärjestäjäksi

Haluaisitko osallistua Satupäivään järjestämällä satuaiheisen tapahtuman? Satupäivä perustuu yhdessä tekemiseen ja vapaaehtoisuuteen ja tapahtumajärjestäjiksi saavat ryhtyä kaikki halukkaat. Edellisvuosina mukana on ollut teattereita, järjestöjä, kuntia, kirjastoja, kirjakauppoja ja monia muita – kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Tapahtumat voivat olla mitä tahansa satuihin ja sadunlukuun liittyvää. Erilaiset  lähestymistavat ovat tervetulleita sarjakuvasta teatteriin ja satuhetkestä seminaariin -, tyyli on vapaa!

Keräämme kaikki Satupäivän tapahtumat ohjelmakalenteriimme, jonne voi ilmoittautua Satupäivän sivuilla. Kalenteriin lisätyt tapahtumat pääsevät mukaan Satupäivän valtakunnalliseen tiedotukseen ja niitä esitellään Satupäivän netti- ja facebook-sivuilla. Satupäivän projektisihteeri auttaa ja neuvoo mielellään tapahtumien tiedotukseen ja toteuttamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ilmoita tapahtumasi mukaan tästä!

Lisätietoja:

Sanna Hallén / Teatteri Hevosenkenkä puh. 040 701 87 50
Sähköposti:
satupaiva(at)hevosenkenka.fi

Satupäivä facebookissa

 

Sinua voisi kiinnostaa

Tapahtumat Ilmoitukset