04.08.2021

Suomen Teatterit ry hakee juristia

Suomen Teatterit ry hakee juristia 1.9.2021 alkaen nykyisen juristimme Leevi Mentulan siirtyessä uusiin tehtäviin.

Suomen Teatterit ry on kotimaisen näyttämötaiteen työnantajia laajasti edustava edunvalvonta- ja työmarkkinajärjestö, jonka tehtävä on edistää ammattiteatterikentän toimintaedellytyksiä osallistumalla alan ja laajemmin koko kulttuurin ja taiteen sektorin vaikuttamistyöhön.

Suomen Teatterit ry:n juristin tehtäviin kuuluvat keskeisesti alan työehtosopimusneuvottelut ja neuvottelutoiminta, jäsenteattereiden neuvonta sopimusasioissa ja muissa juridisissa kysymyksissä sekä kouluttaminen ja asiantuntijatekstien kirjoittaminen työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista sekä tekijänoikeuksista. Lisäksi toimenkuvaan voi sisältyä muita järjestön hallintoon ja edunvalvontaan liittyviä tehtäviä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää oikeustieteellistä tutkintoa sekä työehtosopimusten ja työsuhdejuridiikan hyvää tuntemista. Arvostamme kokemusta neuvottelutoiminnasta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä suomen lisäksi kohtuullista ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Suomen Teatterit ry:n juristina pääset osaksi pientä ja virkeää työyhteisöä. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kampissa, osana neljän kulttuurijärjestön kesken jaettua yhteistä tilaa. Juristin tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan CV:n ja palkkatoiveen kanssa viimeistään ma 12.9.2021 osoitteeseen: rekry@suomenteatterit.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juristi Leevi Mentula
p. 040 521 8319
(Soittoaika 11.8. klo 12–13 ja 12.8. klo 15–16)

Toimitusjohtaja Kaisa Paavolainen
p. 040 518 0698

Sinua voisi kiinnostaa

Ilmoitukset Työpaikat